Rossz lenne a teszt?
Először is elmondanám, hogy a ciklusom rendszertelen. Általában 35 napos, de előfordul, hogy nem jön meg, kimarad egy hónap ill. korábban, később jön.
Utoljára augusztus 1-7 között volt meg. 7-12 között voltunk együtt a párommal. 18-24 szerint mutatja az alkalmazásom a peteérést. Tudom, ez nem törvényszerű. 25-28 között volt barnás folyásom.
Majd most a napokban eléggé nyilalt a méhembe. Sokszor ülve is. Szeretkezni végképp nem tudtunk. Az alkalmazás szerint most 6-12 között kelett volna megjönnie. Késik 9 napot. Így teszteltem tegnap délután. Legolcsóbb teszt. 1 elég halvány pozitív, és egy meghalványabb csík, amit kb tényleg nem látni. Ma szinten teszteltem egyet, de szinten délután mivel kiment a fejemből reggel. Ez egy drága teszt volt Clearblue ( kimutatja a terhességi heteket is) negatív lett.
Azt hozzáteszem egyszer sem mentünk telibe. Megszakításos módszert alkalmazunk, ami eddig teljesen jól működött. Mennyi az esély, hogy most terhes lehetek?
A digitalis teszt nem pontosan a terhessegi heteket mutatja ki, tessek elolvasni a leirasat.
Annyiszor latom itt ezt a rossz informaciot, borzalom. Es egyebkent ez nem egy erzekeny teszt.
Szoval most akkor van egy halvany pozitiv teszted es egy negativ? Jol ertem?
A pozi az idon belul lett az, tehat nem orak mulva?
Akkor lehet, hogy terhes vagy, foleg, mert szabalytalan a ciklusod. Vegyel erzekeny tesztet es 2 nap mulva reggel probald ujra.
Nagyon kevés esélyt látok rá.
Predictor early tesztet vegyél és ha az negatív akkor fix, hogy nincs baba.
Kedves 2 !
Van 1 halvány pozitív tesztem, 1 órára rá ugyanolyan teszt lett negatív mondhatni. Majd ma délután egy Clearblue is negatív.
Holnap reggel újra tesztelek.
Én nem egészen értem, miért feltételezed, hogy terhes lennél.
1. hosszú (és rendszertelen) ciklus mellett a ciklusnak viszonylag az elején voltatok csak együtt
2. (legalább) megszakítással védekeztetek
3. a "pozitív" teszted is nagyon halvány
4. két negatív teszted is van - több mint 5 héttel az utolsó aktus után, ha jól értem
5. nem először késik a menzeszed, máskor is maradt már ki
A fájdalom inkább valami fertőzés vagy egyéb nőgyógyászati probléma lehet, a ciklust meg rendbe kellene tetetni (esetleg hormonpanel-vizsgálat?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!