Lehet terhes lett tőlem egy ukrán menekült csaj,ilyenkor mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Badoon ismerkedtem meg vele,egy szót nem beszél magyarul, pár szót angolul beszélgettünk,de igazából csak szexelni jártunk össze.
Ma reggel küldött egy képet egy terhességi tesztről
( 2 csík volt rajta)
És azt írta angolul a kép alá
"Pregnant"
2023. szept. 26. 10:58
11/28 anonim válasza:
Kérdező, elég sok hasonló sztori jár-kel a menekültek kapcsán (lehúzások, érdekkapcsolatok stb.) - természetesen az ártatlanság vélelmét fenntartom, de azért eléggé gyanús nekem ez a dolog.
Ha biztosra akarsz menni, csináltassatok apasági tesztet. Ha nem megy bele, akkor csak le akar húzni nagy valószínűséggel.
12/28 A kérdező kommentje:
Igen-igen az lesz, mindenképpen csináltatok apasági tesztet
2023. szept. 26. 11:16
13/28 anonim válasza:
Én ezt bemondásra semmiképp se hinném el. Elsőkörben várd meg, hogy tényleg születik-e gyerek. Második körben pedig apasági teszt
14/28 anonim válasza:
Ha 21 évesen a semmibe, partner nélkül gyereket vállalna, nem opció neki az abortusz, akkor csak le akar húzni. Teszteljen előtted, hogy valóban terhes. Könnyen lehet pozitív tesztet szerezni.
15/28 anonim válasza:
És miért nem védekeztetek?
55 évesen még azt hitted, a gólya hozza a kisbabát?
17/28 anonim válasza:
A helyzet súlyosabb mint gondolnád.Az ukrán titkosszolgálatnál bevett szokás az ilyen "beépülés".A csaj képzett ügynök,vagy katona.A fedősztori része az hogy menekült,aki nálunk kezd új életet.Rád csak a hitelesség miatt van szükség-esetleg később beszerveznek,ha nyitott vagy rá.
18/28 anonim válasza:
Ha nekem nem okozna anyagi nehézseget felajánlanám az abortusz árát, hamár volt eszem gumi nelkül dugni
19/28 anonim válasza:
Arra van értelmes magyarázatod, miért szexeltél vele védekezés nélkül?
20/28 anonim válasza:
19. Mert jólesett neki. Szerintem ezen nincs mit túlagyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!