Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ukrán menekültek hamarosan elkezdenek biológia értelemben keveredni a magyarokkal. Ez jó?
Már amúgy is egy az egyben szlávok vagyunk genetikailag, szóval nem oszt, nem szoroz az ukrán vér.
Ha Szomáliából jönnének a menekültek, akkor még valamennyire megérteném a náculást, de így...?
Szegény ukrán férfiak védik a hazájukat, a nőik meg szexelnek külföldön!
Durvábban is fogalmazhattam volna, de ez a téma inkább szomorú ha emberileg nézzük!
Ezt úgy írtam, hogy nálunk tényleg kikapcsolnak néha az ukránok hétvégén! Ami érthető is!
Az ottmaradt nőket és gyerekeket halomra erőszakolják az oroszok (ami a férfiakkal nem történik meg)
a kivándorló nőket és gyerekeket pedig szinte azonnal megtalálják a stricik, vagy pedig a kangörcsösök, akik úgy akarnak szexhez jutni, hogy ezeket a kiszolgáltatott helyzetű nőket veszik célba (szintén nem kell ilyenek miatt aggódnia a férfiaknak)
Akkor is keselyűk módjára támadják őket a férfiak, ha maradnak, és akkor is, ha elmennek, empátiát pedig csak a férfiak kapnak. Mindeközben a harcoló nőkről bsztok beszélni.
7. én nem írtam durván róluk!
Magadat minősíted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!