Lehet terhes lett tőlem egy ukrán menekült csaj,ilyenkor mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Badoon ismerkedtem meg vele,egy szót nem beszél magyarul, pár szót angolul beszélgettünk,de igazából csak szexelni jártunk össze.
Ma reggel küldött egy képet egy terhességi tesztről
( 2 csík volt rajta)
És azt írta angolul a kép alá
"Pregnant"
2023. szept. 26. 10:58
2/28 anonim válasza:
Ebben az esetben vállalod a felelősséget és támogatod.
3/28 anonim válasza:
Terhesnek terhes, de lehet nem tőled. Apasági tesztre lenne szükség és ha a tiéd, akkor döntsd el hogy veszel-e részt a kicsi életében, persze a gyerektartást fizesd mindenképp!
4/28 anonim válasza:
Miota jártok össze védekezés nelkul? Ennyibol még nem biztos hogy toled van.
5/28 A kérdező kommentje:
lassan 8 hónapja
2023. szept. 26. 11:04
6/28 A kérdező kommentje:
Jah védekezés nélkül hat az is 1-2 hónapja
2023. szept. 26. 11:04
7/28 A kérdező kommentje:
Bevallom szex elött mindig nálam töltöttük az időt főleg iszogatással
2023. szept. 26. 11:07
8/28 anonim válasza:
Szerintem kamu a teszt. Pénzt akar.
9/28 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam biztos hogy pénzt akar.
Úgy értem én 55 éves vagyok ő 21 sokszor volt nálam,sok estét töltött velem, látta hol élek és hogyan.
Valószínűleg tényleg csak pénzt akar
2023. szept. 26. 11:13
10/28 anonim válasza:
Ezen mindig pe vagyok döbbenve, hogy van olyan bolond, aki belemegy egy ilyen "kapcsolatba" nem is az, hogy ukránnal, hanem egyáltalán! Azt ilyen a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!