Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol és mennyibe kerülnek most...

Tinker Bell kérdése:

Hol és mennyibe kerülnek most a terhességi tesztek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyének néztek, de a jövőhéten akarok venni és mindig úgy szoktam járni, hogy ha megveszem valahol, akkor egy másik üzletben feleannyi.

Azoktól kérdezném akik mostanában vettek tesztet!

Dm, Rossmann, ilyen helyekre gondolok, mert a gyógyszertárakban ugye változó az áruk.

Előre is köszönöm!

2010. okt. 17. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A múlt héten vettem Szegeden a Rossman-ban terhességi teszt csíkot,299 forint volt darabja.Vettem gyorsan kettőt is.Nem nagy valami márka,Fecelle(remélem jól írom) még nem próbáltam ebben a hónapban,majd 30pa körül.Eddig sajnos bevált,negatív volt.Remélem,most + lesz!

2010. okt. 17. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarom fikázni ezeket az olcsó teszteket, d sztem érdemes venni drágábbat. Nekem az olcsó tesztek mindig negatívok lettek, ugyanabból a vizeletből ugyanakkor egy másik, drágábbat is csináltam, a dm es nega lett a gravi hcg meg fullos pozitív, de annyira hogy a szemem majd kiesett!Nem is akartam elhinni. Szóval csak csínnyán az olcsó tesztekkel!
2010. okt. 17. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is úgy gondoltam, hogy a nagyon olcsó nem túl jó, de nem is akarok 1500 forintot fizetni darabjáért. Valahol a kettő között kellene egy normális teszt, normális áron...

2010. okt. 17. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárba vegyél gábrielt.Nagyon jó teszt!
2010. okt. 17. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem az olyan 700 ft körüli tesztek bejöttek:D 3at is vettem,különböző márkák(one step,leghamarabb,kimaradás után 3 nappal,másnap x-epil,szintén pozi,2 napra rá meg facelle asszem,de nem csík,hanem kazettás)

azért ennyit,mert "biztosra kellett mennem:D"

2010. okt. 17. 19:51
 6/7 Grófházy ***** válasza:

én vateráról rendeltem Wonfo-t.Nekem nagyon bejött és 80 Ft darabja.A One Step viszont nagyon nem jött be.

A drágábbak is ugyanezen az elven múködnek.Én felesleges pénzkidbásnak tartom,de ez az én privát véleményem!!!

Niki

2010. okt. 17. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is a neten szoktam rendelni, One Stepet, nekem eddig mindig bevált, ha nem volt baba -, ha volt baba, akkor +.

80Ft / db, még postával is megéri

2010. okt. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!