Hol és mennyibe kerülnek most a terhességi tesztek?
Lehet, hogy hülyének néztek, de a jövőhéten akarok venni és mindig úgy szoktam járni, hogy ha megveszem valahol, akkor egy másik üzletben feleannyi.
Azoktól kérdezném akik mostanában vettek tesztet!
Dm, Rossmann, ilyen helyekre gondolok, mert a gyógyszertárakban ugye változó az áruk.
Előre is köszönöm!
Szia!
A múlt héten vettem Szegeden a Rossman-ban terhességi teszt csíkot,299 forint volt darabja.Vettem gyorsan kettőt is.Nem nagy valami márka,Fecelle(remélem jól írom) még nem próbáltam ebben a hónapban,majd 30pa körül.Eddig sajnos bevált,negatív volt.Remélem,most + lesz!
Köszi!
Én is úgy gondoltam, hogy a nagyon olcsó nem túl jó, de nem is akarok 1500 forintot fizetni darabjáért. Valahol a kettő között kellene egy normális teszt, normális áron...
nekem az olyan 700 ft körüli tesztek bejöttek:D 3at is vettem,különböző márkák(one step,leghamarabb,kimaradás után 3 nappal,másnap x-epil,szintén pozi,2 napra rá meg facelle asszem,de nem csík,hanem kazettás)
azért ennyit,mert "biztosra kellett mennem:D"
én vateráról rendeltem Wonfo-t.Nekem nagyon bejött és 80 Ft darabja.A One Step viszont nagyon nem jött be.
A drágábbak is ugyanezen az elven múködnek.Én felesleges pénzkidbásnak tartom,de ez az én privát véleményem!!!
Niki
Én is a neten szoktam rendelni, One Stepet, nekem eddig mindig bevált, ha nem volt baba -, ha volt baba, akkor +.
80Ft / db, még postával is megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!