Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt, és mennyibe kerülnek?
szio, nekem is a gabriel mutatta ki, nonszensz, hogy a haromszor olyan draga meg a kontrolcsíkot se mutatta (pedig nem rontottam el semmit, volt rutinom)
igazabol szerintem barmelyik tesztet vehetsz, en azokat a teszteket ajanlom, amit csak 5 masodpercig kell pisibe tartani, vagy pedig le kell pisilni, esetleg ilyen kis szemcseppentovel kell pár cseppet odacseppenteni. vannak olyan tesztek, amiket percekig (!) kell a pisibe tartani, na olyat veletlenul se.
a masik amit javaslok, hogy több tesztet vegyel, mert ha pozitiv, akkor kelleni fog még egy, hogy elhidd :)) ha meg negativ, es olyan gyanud van, hogy tul koran probaltad, akkor jol jon .
Reggeli elso pisi ajánlott, bar soknal irjak, hogy jo a delutani is, a reggeli pisikben van a legtobb hormon (majd a védőnő is ilyet fog kérni )
remelem nem hagytam ki semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!