Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulàció után ez normális ?

Ovulàció után ez normális ?

Figyelt kérdés

12-én volt az ovum igazoltan.

Most este vettem észre, hogy sűrű és meglehetősen sok fehér, krémes folyásom van. Ne értsetek félre nem gondolok bele többet, hogy ez terhességi tünet lenne. 4dpo-n túl korai bàrmi is. Csak még nem tapasztaltam ilyet.

Fertőzés biztos, hogy nem lehet, mert nincs hozzá más tünet.

2023. szept. 16. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Terhességi tünetnek még valóban korai lenne. Ha nem viszket, csíp, akkor normális lehet, persze. Amikor terhes voltam, akkor az elmaradó vérzés idején vagy valamivel utána kezdődött bővebb folyás, de az se nem volt sűrű, se nem krémes és fehér. Mindig úgy éreztem ha jött, mintha épp megjött volna a menstruációm.
2023. szept. 16. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam, hogy ami most van folyásom az teljesen normális. Menzesz előtt is szokott lenni, csak ez most túl korán jelentkezett azért volt számomra ez idegen.
2023. szept. 16. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Full normális ez a fehér folyás.Nekem a ciklus minden napján volt, ovulációkor erősebb Majd volt igaz egy szárazabb szakasz menstruáció elött.Mióta terhes vagyok rengeteg fehér folyásom van.Ez is normális.De ne egy fehér folyásból állapits már meg egy terhességet ráadásul dpo 4en amikor még be sem ágyazódott.
2023. szept. 16. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves 3. Direkt azért írtam oda, hogy nem gondolom, hogy terhességi tünet lenne mivel most volt ovulációm. Ha sikerült is ez a hónap legalább 12-13 nap mire beágyazódik. Azért írtam oda, hogy ne, hogy valaki azt feltételezze, hogy én ezt terhességi tünetnek tudom be.

Csak azt kérdeztem, hogy normális jelenség-e.

Köszönöm a válaszod.

2023. szept. 17. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem legalább 12-13 nap.Már a 8.nap beágyazódhat nekem a 9nap már pozitív tesztem volt.Teljesen normális jelenség míg nincs szaga vagy más színe ennek a folyásnak.
2023. szept. 17. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Nincs semmi szaga, sima krémszerű, fehér és ragadós.

Én nem szeretnék tesztelni korán, megvárom a nem várt napját :)

Második ovulációs tesztelős hónapom volt :)

2023. szept. 17. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, érdemes megvárni a nemvárt napját.Én azért teszteltem a 9.napon mert akkor kellett volna megjönnie.Ha terhes leszel majd megtöbb ilyen fehér folyásod lesz.
2023. szept. 17. 09:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. szept. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!