Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, ha ovulációkor...

Normális, ha ovulációkor együtt vagyunk még se jön a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Még csak 2 sikertelen hónapon vagyunk túl.

Azonban minden rokonomnak egyből első hónapban jött. A facebookon olvastam egy posztot még, ahol volt vagy 100 komment ott is 80 ember kb. azt írta egyből, első hónapban sikerült. A többi meg hát éveket írt..

Egyébként minden rendben velem. Tudom mikor van az ovum, ovu teszt is igazolja. Előtte napokban, közben, utána is együtt vagyunk és így sem jó. Ciklusom rendszeres, egészségesen élek. 25 éves vagyok.

Nem gondolok folyton erre, még ha ki is írom ezt a kérdést, mert a munkahelyemen, pl. 1 percig se jut eszembe. Otthon meg lefoglal a párom.

Este lefekvés előtt szokott eszembe jutni, hogy már szeretném és mit csináljunk màsképp.

Gondolkodtam, hogy méhpempő kapszulát veszek. Valaki rendes ciklussal, úgy hogy van ovuja is mindig próbálta?

Még nem szándékozom menni orvoshoz, csak vérvételen voltam, mert nyilván ez még korai.

Örülnék, ha páran írnának ide, hogy ha van valaki hasonló cipőben, hogy ovukor voltak együtt és így is csak a x hónapban sikerült. Egy kicsit megnyugodnék. :)

2023. márc. 31. 07:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Tankönyv szerint ha minden okés veletek és a lehető legjobb időpontban vagytok együtt, akkor is csak 25%kb a teherbeesés esélye.

Nálunk sem első hónapban jöttek össze a gyerekek.

Fiam pl a 3.hónapban. 2.terhességem is a 4.hónapban, ez vetélés lett. Lányom pedig a 4.hónapban fogant.

Én méhpempőt nem szednék. En egyéb okok miatt szedtem még a gyerekek elött, nem baba miatt

Nálam úgy bekeverte a ciklusomat, hogy kellett fél év, hogy rendeződjön.

Türelem. Erre mást nagyon nem lehet tanácsolni.

2023. márc. 31. 07:49
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy év rendszeres házasélet után nem jön a baba, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Ti ennek hányadrészénél tartotok? Hatodánál. Akkor miről beszélünk?
2023. márc. 31. 08:17
 3/14 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm nektek!:) örülök, hogy írtál egyes, mert igazából csak jó lenne olyanokat is olvasni, hogy ovu mellett nem feltétlen első hónapban sikerült.

Mert igen tudom 1 év után kell menni és az alacsony százalékról is tudok, de még is nagyon sokan írják, hogy egyből.

2023. márc. 31. 08:29
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
4 hónapja próbálkozunk. 3 éve a kisfiunk elsőre összejött. Most a tesó várat magára. Amúgy rendszeres a menstruációm, mindig megérzem az ovum, de nézem teszttel is, mégse jön össze.
2023. márc. 31. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"de még is nagyon sokan írják..."

Írni bárki bármit írhat.

Vigyázz, ne menj bele ebbe az utcába!

Mert amikor majd meglesz a babád, akkor majd írják azt is, hogy az ő gyerekük X hónapos korában már kúszott, mászott, felállt, ült, szobatiszta lett, beszélt stb.

És te meg kétségbe leszel esve, hogy a tiéd még nem, hát biztos valami baj van vele.

A legjobbat akkor tennéd magaddal, ha tudatosan kerülnéd ezeket a fórumokat és egyáltalán nem olvasnál efféle "sikertörténeteket".

2023. márc. 31. 08:50
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális. 2-es nem tudom miért lett lepontozva, teljesen jót írt. Átlagosan egy év egészséges pároknál is, hogy összejön. Persze vannak, akiknek elsőre sikerül, ők vannak a legkevesebben, ritka. Ha vki ezt mondja sem biztos, hogy igaz, csak evvel akarnak felvágni. Sajnos ilyen még lesz gyerekvállalás után is, vannak ilyen anyukák. Nem érdemes velük foglalkozni, csak felhergeli magát az ember. A lényeg, hogy jön, amikor jönnie kell, 2 hónap gyakorlatilag kevésnek számít.
2023. márc. 31. 08:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi nektek. Próbálok nagyon pozitív maradni és ha jön a jó idő végre már akkor sokat sportolni. :)
2023. márc. 31. 09:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem szabad mindent össze vissza olvasgatni, egyáltalán nem biztos h amit írnak igaz is. Nem vagy elkésve.

Én szedtem tervezos vitamint, mert szerintem fontos, hogy megfelelő legyen a közeg és tudom h nem viszek be elég vitamint étkezéssel.

Ami fontos a folsav(már fogantatás elott pár hónappal) Coq10 is segít, E vitamin, C és D, és a halolaj is segít a fogantatásban azt olvastam. Nyilván ha szervi baja van az embernek ez semmit nem ér, de ha nem akkor lehet felturbózza a szervezeted.

2023. márc. 31. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Barátnőmnek az első összejött elsőre, második 1 év alatt, harmadik elsőre. Mert lehet abban az 1 évben nem volt megfelelő éppen soha a petesejt vagy tényleg bármi lehet. Az jó, ha nem ezen görcsölsz, kívánom, hogy hamar jöjjön a baba :)
2023. márc. 31. 09:48
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Kicsit eretlennek tunsz.

Mindenki azt mondja ?

Es a tobb millio no aki lombikra var, vagy lombikozik epp, az mit mond ?

2023. márc. 31. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!