Normális, ha ovulációkor együtt vagyunk még se jön a baba?
Sziasztok. Még csak 2 sikertelen hónapon vagyunk túl.
Azonban minden rokonomnak egyből első hónapban jött. A facebookon olvastam egy posztot még, ahol volt vagy 100 komment ott is 80 ember kb. azt írta egyből, első hónapban sikerült. A többi meg hát éveket írt..
Egyébként minden rendben velem. Tudom mikor van az ovum, ovu teszt is igazolja. Előtte napokban, közben, utána is együtt vagyunk és így sem jó. Ciklusom rendszeres, egészségesen élek. 25 éves vagyok.
Nem gondolok folyton erre, még ha ki is írom ezt a kérdést, mert a munkahelyemen, pl. 1 percig se jut eszembe. Otthon meg lefoglal a párom.
Este lefekvés előtt szokott eszembe jutni, hogy már szeretném és mit csináljunk màsképp.
Gondolkodtam, hogy méhpempő kapszulát veszek. Valaki rendes ciklussal, úgy hogy van ovuja is mindig próbálta?
Még nem szándékozom menni orvoshoz, csak vérvételen voltam, mert nyilván ez még korai.
Örülnék, ha páran írnának ide, hogy ha van valaki hasonló cipőben, hogy ovukor voltak együtt és így is csak a x hónapban sikerült. Egy kicsit megnyugodnék. :)
Nekem is rendben volt az ovum, a párom vizsgálaton is volt. Jókor voltunk együtt.
9. hónapban volt az első pozitív tesztem, de nem maradt meg.. Rá két hónapra fogant a lányom. Van akiknek egy alkalom is elég és ezt szeretik mások orra alá dörgölni, van akiknek viszont évekig tart és magukat ostorozzák feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!