Normális hogy DPO 10-11en jön meg a havi menzeszem?
Figyeld meg. Ha minden ciklusban 10 napra jön meg akkor az nem jó. 11 nappal is nehéz, de 10 napbál már orvosi segítség kell. Pont nincs ideje beágyazódni. Lehet elvétve hormongond, és a mostani ciklus jó lesz, de 2-3ciklusod is ilyen, akkor ne várj a dokival. És ne hagyd magad.... a jó doki nem fog legyinteni. Ha nen érdekli és szerinte így is menni fog, keress másikat.
A határeseti dolgok igenis nem férnek bele...az ember lelke kicsit belehal minden sikertelen ciklusban...közbe meg egy kis segítség, helyes megoldás és pár hónap alatt sikerrel jár az ember.
Hajrá nektek!
Az en nagyobbik gyerekem rovid lutealis fazis mellett fogant. Ezert is irtam, hogy nem lehetetlen. Az aviva torna nekem egyebkent rengeteget segitett rendbetenni a hormonjaim. Az elso gyerek tervezese elott evekkel kiderult nalam a policisztas petefeszek es az inzulinrezisztencia. 1 evig menzeszem sem volt, felre is kezelt az elso orvos, amitol csak rosszabb lett. Aztan a harmadik orvos segitett. Dieta+hormontorna rendberakott nagyjabol. Gyerekvallalas elott 4 honappal vizsgaltattam ki magam ujra, emelkedett TSH es prolaktinszint, hatarerteken beluli, de alacsonyabb hatarhoz kozeli ft4-szint. Ezek rendberakasahoz 4 honap szokott kelleni. A 20. ciklusnap korul fogant a fiam, vegig ennek megfeleloen kisebb is volt az elso trimeszterben az osszes vizsgalaton.
Nekem sokan mondtak anno, hogy ragorcsolok, csak mert keszultem, es kivizsgaltattam magam, de nem erdekelt. Neked sem kell megvarnid. Nemetorszagban fel ev probalkozas utan vizsgalnak ki, a dokim nekem ezt irta ra a papiromra. Nem tudom, ott vagy-e, de erdemes lehet utanajarni, hogy az adott orszagban mit kell mondani ahhoz, hogy elkezdjek a kivizsgalasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!