Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy DPO 10-11en jön...

Normális hogy DPO 10-11en jön meg a havi menzeszem?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül, ovutesztel tesztelek, applikációval követem stb és arra figyeltem fel hogy 10dpo-n jön meg a havim.Nagykönyvbe vésve a 14napon kéne megjönnie no de a 14.napon kellene ovulálni is a nagykönyv szerint én általában 18- 20.napon ovulálok( ha a legutóbbi három hónapot veszem figyelembe) a ciklusom változó. 28-30 nap között ingadozik.A kérdés hogy ez normálatlan hogy 10dpo-n jön meg a menzeszem. Gond lehet ha babát szeretnénk?

2023. ápr. 10. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van esetleg mas jel is? Pl. tobb napos pecsetelo verzessel indulo vagy befejezodo menzesz, vagy 7 napnal hosszabb, vagy idonkent kimarado ciklus?
2023. ápr. 11. 20:11
 12/15 A kérdező kommentje:

8 éve kimaradt 1 évig a menzeszem ismeretlen okok miatt.(28leszek)

Decemberben késett 2 hetet a menzeszem,így 44 napos ciklusom volt.Más kimaradás, vagy jelentősebb késés nem volt, minden hónapban megjött probléma nélkül.5 napig tart a menzeszem, mikor megjön akkor barnás szokott lenni egy fél napig azután a 2.napon bővebb vérzésem van hasfájással a többi nap normál.5 nap elmúlik a piros vérzés majd 2napig utána barnás folyásom van kis sima tisztasági betét elég egész napra mert nagyon minimális.

2023. ápr. 11. 20:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Jelentősebb vashiányom van szinte kezeletlen jelenleg mert egyik gyógyszert sem birja a gyomrom
2023. ápr. 11. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a méhpempő segített hosszabbítani a ciklusom. Korábban 10 napos volt a luteális szakaszom. (Lh teszttel követtem az ovulációt.)
2023. ápr. 25. 16:41
 15/15 A kérdező kommentje:
10.DPO-n pozitivat teszteltem🩷 Semmi sem lehetetlen,Pedig kezdtem elengedni, orvoshoz fordulni.
2023. máj. 19. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!