Mennyi a valószínűsége h terhes vagyok? Együtt voltunk a barátommal de nem volt bennem teljesen, mert nem sikerült mivel fájt. Nem volt óvszerünk:S Nem bennem ment el de tudom h van előnedv és ráadásul nekem a ciklusom közepén történt meg a dolog.
Figyelt kérdés
Egy orvos azt mondta felesleges a 72 órás tabi de akkor is aggódok. Főleg h rengeteg eszek. Tudom nem bizti h már ilyen korán jelentkezik de eddig nem ettem ennyit. Vettem terhességi tesztet de azt mondták még nem érdemes használni. Majd csak akkor ha nem jön meg időben. De az még 10 nap. Csináljam meg a tesztet? Vagy mit csináljak? Nagyon félek mert csak 18 vagyok. A barátom is biztosra mondja h nem lesz semmi. De ha mégis? Jézusom!2009. jan. 1. 22:01
11/11 anonim válasza:
Most már késő a 72 óráshoz. Csak a terhességi teszt maradt és ha pozitív, akkor az abortusz, már ha nem akarod a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!