Mennyi a valószínűsége h terhes vagyok? Együtt voltunk a barátommal de nem volt bennem teljesen, mert nem sikerült mivel fájt. Nem volt óvszerünk:S Nem bennem ment el de tudom h van előnedv és ráadásul nekem a ciklusom közepén történt meg a dolog.
1. Az lényegtelen, mennyire volt benned, attól még benned volt és nem védekeztetek! Az előváladéktól is eshetsz teherbe, bár kicsi a valószínűsége, de az a kicsi is kockázat!
2. A fokozott evést csak beképzeled. Nem lehet terhességi tünet, ha csak a napokban/órákban estél teherbe.
3. A terhességi teszt olyan 2 héttel az aktus után tudja először kimutatni a terhességet.
4. Ha annyira okos a barátod, miért kockáztatott? Ha te elvesztetted a fejed, legalább neki miért nem volt annyi esze, hogy ne kockáztasson? A világ legbiztosabb dolga az, hogy 1x mindenki meghal. Ilyen esetben nem beszélhetünk teljes bizonyosságról.
Egy jó tanács: SOHA TÖBBET ne vállaljatok ilyen kockázatot. Szerintem jobban megéri várni, nem hagyni, hogy elkapjon a hév, minthogy parázni kelljen, emiatt a pár perc élvezet miatt(ráadásul neked még fájt is!) De természetesen a te életed, a te döntésed.
Mennyi ideje történt az aktus?
Lehetsz. Olyan nők is voltak már terhesek, akik semmit sem csináltak pasival, csak rendetlenkedett a szervezetük. (Magyarán igen kicsi a valószínűsége.)
Nem oktatlak ki, mert velem is volt hogy elkapott a hév. De legközelebb érjétek be a pettinggel, ennyi önuralom azért már elvárható ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!