Szerintetek jól időzítettünk ?
Tudom 20% az esélye a teherbe esésnek így sem garantált semmi. Nem is vagyok elkeseredve hiszen nem olyan rég próbálkozunk. Ez a második tesztelős hónapom.
Két fajta tesztet használok.
Clearblue digitális ovu teszt valamint Facelle.
Utolsó menstruàciós naptól mindennap teszteltem. A digitálissal reggel de tegnap délután is. Tegnap reggel és délután a pozitívak lettek a tesztek. Ma reggel is pozitívat mutatott a digitális így ma délután is tesztelek még.
Utolsó menstruàcióm napja szeptember 02. ez a ciklusomban a 4.nap
Együtt voltunk 03, 06, 09, 10, 12 és majd ma is. :)
Tegnapi LH tesztem:
Amúgy ezen a facelle teszten csak ennyire erős, ha pozitív ? Mikor szívta fel màr akkor tudtam, hogy az lesz, mert a múlthónapban is sikerült elkapnom az ovumat, csak akkor nem igazán voltunk előtte együtt :(.
Csak azèrt kérdezem, hogy ne várjam, hogy “leugrik” a második csík a tesztről, mert ez csak ennyit tud.
Szia!
Nekem volt pozitívabb ovutesztem ezzel a fajtával. Egyébként szerintem jól időzítettetek. A hőméréssel tudod biztosan igazolni az ovulációt.
Köszönöm szépen. :) Nyàkot figyeltem még, hőmérős módszert még nem próbáltam de ha esetleg nem sikerült akkor kövi hónapban mérem.
Az első válaszolónak még annyit, nem tudhatod a miértnek a miértjét. Nem kényszer szex van nálunk, hidd el nagyon szeretjük egymást… szeretnénk babát és az szex nélkül nem megy ;) Lehet úgy jött le, hogy nagyon görcsösen akarjuk, de hidd el szó sincs erről. Ovu tesztet is azért használok első sorban, hogy megismerjem a testem működését, mert nekem a naptár módszer annyira nem megbízható.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
Nekem ez a hőmérőzés macerásnak tűnik picit.
Elvileg velem minden rendben van, rendszeresen járok szűrésekre is, most tavasszal is kértem a dokit nézzen meg mindent, hogy rendben van-e :). Mondta, hogy nincs akadálya. Reménykedem !
Mégegyszer köszönöm.
Kávézni csak reggel szoktam de akkor is csak tejeskávét mert valamitől fel kell ébredjek :)
A tegnapi LH tesztem már negatív lett, így amit linkeltem nekem az volt a pozitív. Érdekes màr a múlt hónapban se volt olyan húú de erős.
Köszönöm szépen még egyszer a válaszod :) Nem adjuk fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!