Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jól időzítettünk ?

Szerintetek jól időzítettünk ?

Figyelt kérdés

Tudom 20% az esélye a teherbe esésnek így sem garantált semmi. Nem is vagyok elkeseredve hiszen nem olyan rég próbálkozunk. Ez a második tesztelős hónapom.

Két fajta tesztet használok.

Clearblue digitális ovu teszt valamint Facelle.

Utolsó menstruàciós naptól mindennap teszteltem. A digitálissal reggel de tegnap délután is. Tegnap reggel és délután a pozitívak lettek a tesztek. Ma reggel is pozitívat mutatott a digitális így ma délután is tesztelek még.

Utolsó menstruàcióm napja szeptember 02. ez a ciklusomban a 4.nap

Együtt voltunk 03, 06, 09, 10, 12 és majd ma is. :)

Tegnapi LH tesztem:

[link]

Amúgy ezen a facelle teszten csak ennyire erős, ha pozitív ? Mikor szívta fel màr akkor tudtam, hogy az lesz, mert a múlthónapban is sikerült elkapnom az ovumat, csak akkor nem igazán voltunk előtte együtt :(.

Csak azèrt kérdezem, hogy ne várjam, hogy “leugrik” a második csík a tesztről, mert ez csak ennyit tud.

2023. szept. 13. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Stopper órát is állítasz? Nincs is vonzóbb, mint a spontán, laza szex, de hát ha azasszonyka kiadója az utasítást, nem lehet mit tenni 🤣 szerintem hagyd abba ezt a gorcsosseget, mert ebből szokott az lenni, hogy évek múlva se jön össze.
2023. szept. 13. 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Irigy vagy :)
2023. szept. 13. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem volt pozitívabb ovutesztem ezzel a fajtával. Egyébként szerintem jól időzítettetek. A hőméréssel tudod biztosan igazolni az ovulációt.

2023. szept. 13. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :) Nyàkot figyeltem még, hőmérős módszert még nem próbáltam de ha esetleg nem sikerült akkor kövi hónapban mérem.

Az első válaszolónak még annyit, nem tudhatod a miértnek a miértjét. Nem kényszer szex van nálunk, hidd el nagyon szeretjük egymást… szeretnénk babát és az szex nélkül nem megy ;) Lehet úgy jött le, hogy nagyon görcsösen akarjuk, de hidd el szó sincs erről. Ovu tesztet is azért használok első sorban, hogy megismerjem a testem működését, mert nekem a naptár módszer annyira nem megbízható.

2023. szept. 13. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az lh tesztek használatával fogant meg a babám a 3.ciklusban.Nem hőmérőzgettem.Felesleges energiapocséklásnak tartom, nemis értek hozzá.Maradj a tesztnél.Illetve van nyákod azt figyeled mikor van, és együtt vagytok 2 naponta menstruáció után majd mikor az ovu teszted pozitív akkor nap meg másnap( ugye másnap következik be általában az ovu, 12-24hval a pozi teszt után) No para.Jól jársz el ha veletek nincs gond ott legbelül sikerülni fog 1-2 hónap de max 6.
2023. szept. 13. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)

Nekem ez a hőmérőzés macerásnak tűnik picit.

Elvileg velem minden rendben van, rendszeresen járok szűrésekre is, most tavasszal is kértem a dokit nézzen meg mindent, hogy rendben van-e :). Mondta, hogy nincs akadálya. Reménykedem !

Mégegyszer köszönöm.

2023. szept. 13. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szivesen.Ezért is mondom hogy felesleges aggódnod még csak a 2.próbálkozós hónap nektek.nekemis a 3.ba fogant meg.Lh tesztelj továbbra is legyek együtt jókor.25% esély van a terhességre még ígyis.Nem szabad sokat kávézni, cigi stb.stresszmentesebb élet.
2023. szept. 13. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Kávézni csak reggel szoktam de akkor is csak tejeskávét mert valamitől fel kell ébredjek :)

A tegnapi LH tesztem már negatív lett, így amit linkeltem nekem az volt a pozitív. Érdekes màr a múlt hónapban se volt olyan húú de erős.

Köszönöm szépen még egyszer a válaszod :) Nem adjuk fel :)

2023. szept. 14. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!