Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor idözitettünk?

Jókor idözitettünk?

Figyelt kérdés

Két ciklus naptáram van. Az egyik 20.ára a másik 22.ére tette az ovumat.

De én napokkal elötte már ovu teszteltem.20.án még halovány volt(negativ) 21.én lett pozitiv és 22.én is az lett. Tegnap mar haloványabb volt ami már negativnak számit. Párommal 17. 20.21.22.én voltunk együtt.

Orvosom azt mondta nem kell azzal foglalkozni hogy 2naponta vagy 3 naponta..amikor csak szeretnénk akkor legyünk együtt. Ha mindennap akkor mindennap. Igy is nagy esélye van. És amugy énis igy gondolom. 😊😊

Szoval szerintetek meg van az esély hogy végre sikerült nekünk is? Amugy a ciklusom miota abba hagytam a fog.gátlót (4hónapja) 24-26-24 napos volt.A Gyogyszer szedése alatt többnyire 28 napos volt. Február 3-4-5 körül nem várom.

Valakik bannak velem egy "cipőben"? 😊

2018. jan. 24. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki védekezés nélkül szexel peteérés környékén, annak igen, van esély.

Ebben a témakörben egyáltalán nem számít mások tapasztalata! Ez nem egzakt, mint egy mosóporról lévő tapasztalat ami mindenkinek kiszedi a foltot, hanem ez olyan, hogy ha 5 nő van ugyanebben a cipőben (azaz szexel ovu környékén), egyik azonnal terhes lesz, másik 5. hónapban, harmadik egy év múlva, negyedik 8 hónap múlva, stb....Érted?

Miért hiszik a nők, hogy a teherbeesésben van olyan, hogy "tapasztalat"? Hiszen a teherbeesés biológia és szerencse keveréke, a "tapasztalat" itt abszolút nem számít, nem létezik..

2018. jan. 24. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem elég nagy esély van rá hogy sikerülhetett.Es mindig volt utánpotló katonák szerintem ha egeszségesek vagytok akkor minden rendben van.:)
2018. jan. 24. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
2.válaszoló vagyok sok sikert!:)
2018. jan. 24. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is első a válaszodat.

Legjnkább arra voltam kiváncai hogy vannak e rajtam kivül még akik mostanában nem várják majd és lehet beszélgetni.

De értem amit irsz és persze tisztában is vagyok vele hogy valakinek elsőre valakinek sokadszorra sikerülhet.

Második válaazolo köszönöm neked is.

Ment a zöld. :)

2018. jan. 24. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2.válaszolo vagyok.én február 5-6ra nem varom.
2018. jan. 24. 11:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Remélem neked is sikerül a babóca.

Én nagyon nem várom hogy megjöjjön.

Drukkolok!!!!

2018. jan. 24. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszi én is remélem h ez a mi hónapunk.;)
2018. jan. 24. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, mar van 2 gyerkőcöm (a kisebb nemrég született), de drukkolok mindegyikőtöknek! :)
2018. jan. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!