P. é. előtt 36, 0 volt a hőm, másnap felment 36,5-re (elvileg akkor volt p. é. ), azután le 36,4-re, ma meg csak 36,3 volt. Ezek egymást követő napok. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Minden nap ugyanabban az időpontban mérem, kb. ugyannyit is alszok (min. 7 órát), a számban, nyelv alatt hőmőrőzök.
Igazából nem tudom, hogy mennyi az alaphőm, mert aznap kezdtem el hőmérőzni, amikor 36,0-t mértem. Tudom, hogy ciklus elején kellene, de nem bírtam kivárni, gondoltam mérem addig is.
2010. okt. 17. 10:23
11/15 anonim válasza:
Szia! Hát sajna így tényleg nem sokat lehet megállapítani belőle. Ha a ciklus elején is mérted volna és ott mondjuk 36,0-36,2 között mozgott volna, akkor vehetnéd hogy most magasabb. De így a ciklus.hu is a mostantól mért értékek alapján kalkulál egy alaphőt. Szóval ez így nem sokat mond. Türelem, következő hónapban majd elkezded időben mérni és fogod szépen látni van-e valami probléma.
12/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, akkor várom, hogy végre megjöjjön és csinálhassak egy normális görbét. Mert már megint a 37. napnál tartok...
2010. okt. 28. 14:01
13/15 A kérdező kommentje:
Bár lehet, hogy hagyom a francba és a menstruációm után elmegyek egy másik nőgyógyászhoz.
2010. okt. 28. 14:02
14/15 anonim válasza:
Szia!
Szerintem várd meg a következő hónapot,mármint mérd végig a hődet,és ha nem alakul úgy ahogy szeretnéd, akkor keress 1 másik orvost.
Amúgy nem lehet, hogy véletlenül akk. volt pé.-d amikor elkezdted mérni?
15/15 anonim válasza:
Én is arra gondoltam, amit az utolsó írt. De ez ki fog derülni a következő hónapból. Amúgy én is ugyanezt csináltam, mint te, amikor elkezdtem hőmérőzni csak én a 30. napon kezdtem:) de a következő görbe után már látszott, hogy az előző vége a megemelkedett volt. Szóval türelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!