Ketteske kérdése:
Ugye az nem baj, ha két egymást követő hónapban ugyanannál a petefészkemnél érzem a pé-t?
Figyelt kérdés
A múlt hónapban is, és most is határozottan a jobb petefészkem szúrkál. Ez még normális, ugye?2010. okt. 17. 11:31
1/3 anonim válasza:
Szia, nyugi, teljesen normális, nekem kb négy hónapig a bal aktív utána egy hónapban a jobb..doki azt mondta normális, teljesen mindegy, az sem baj ha mindig ugyanott van..viszont terhes mindig akkor lettem amikor a jobba volt:)
2/3 anonim válasza:
bár, ha sokáig (több hónapig) csak az egyiket érzed, azt érdemes említeni a dokinak, mert lehet baj. nekem pl. endometriózisom van, azért érzem mindig a jobbat. (régebben éreztem a másikat is, de most már jó ideje csak az egyik oldalt...)
3/3 A kérdező kommentje:
OK, köszi.
2010. okt. 17. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!