P. é. előtt 36, 0 volt a hőm, másnap felment 36,5-re (elvileg akkor volt p. é. ), azután le 36,4-re, ma meg csak 36,3 volt. Ezek egymást követő napok. Mitől van ez?
Minden nap ugyanabban az időpontban mérem, kb. ugyannyit is alszok (min. 7 órát), a számban, nyelv alatt hőmőrőzök.
Igazából nem tudom, hogy mennyi az alaphőm, mert aznap kezdtem el hőmérőzni, amikor 36,0-t mértem. Tudom, hogy ciklus elején kellene, de nem bírtam kivárni, gondoltam mérem addig is.
Köszi a válaszokat!
Én azt hittem, hogy akkor volt meg a tüszőrepedésem, amikor 36-ról felment 36,5-re, de ezek szerint nem?
Ha nem megy vissza a hőm, azt jelenti, hogy a petsejtem a petefészkemben maradt? Akkor doki, ugye?
Mert azért kezdtem el a hőmérőzést, mert pont ettől féltem.
27...
Hosszúak a cklusaim, 35 nap fölött vannak, eddig nem tudtam, hogy ez gond, de amikor olvastam, megijedtem, hogy esetleg PCO-m van. Felhívtam egy nőgyógyászt, de szerinte csak túlreagálom a dolgot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!