Pozitiv LH teszt utan egyuttlet?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan volt egy pozitiv LH tesztem, este pedig egyutt voltunk parommal. Lehet ebbol meg baba? Nagyon varjuk a jovevenyt. :)2023. szept. 11. 16:20
1/6 anonim válasza:
Ha nem tudod , hogy működik minek használod? Ha tudod, hogy működik mi a kérdés ???
2/6 anonim válasza:
Lehet, de lehet ,hogy nem lesz. Ne haragudj, de honnan tudjuk?
Nekem pl ha aznap voltunk egyutt, mikor pozitív volt az ovuteszt, nem jött össze. Előtte 2 és 4 nappal voltunk együtt, akkor sikerült.
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van.
3/6 anonim válasza:
Ovu előtt is érdemes együtt lenni.
Nekem holnap lesz pozitív a tesztem ha minden igaz…(menstruàció utolsó napjától követem) együtt voltunk tegnap is meg szombaton is. Holnap is együtt leszünk meg utána is. Így sem biztos…max 20% az esélye. Ez a második tesztelős hónapom.
4/6 anonim válasza:
3# Jó , hogy ennyire tisztában vagytok a működésèvel. A kérdező is ovu előtt volt együtt a párjàval...a pozitív lh teszt az lh csúcsot mutatja. Ezután 12-36 órával következik az ovu.
5/6 anonim válasza:
Tisztában vagyok a működésével, tudom, hogy mit mutat az ovu teszt. De nem elég akkor együtt lenni amikor pozitív. Előtte is érdemes már napokkal. Tudom, hogy ő is ovu előtt volt de akkor amikor a teszt pozitív lett. Vagy sikerült vagy nem.
6/6 anonim válasza:
Amikor a teszt pozitív lett akkor este voltam a párommal és másnap is ergó amikor bekövetkezett az ovuláció.Elötte egy hétig nemvoltunk együtt.Megfogant a kislányunk. Nyugi amint pozi a teszt és van szex feltudnak időben úszni a spermatozoidok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!