Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből lehet baba vajon?...

Ebből lehet baba vajon? (késői pozitív lh teszt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos szednem kellett egy rossz gyógyszert, ami piszkosul megkavarta a ciklusomat.

Ma vagyok a 38.napon és ma lett gyönyörű pozitív az lh tesztem. Tudom, hogy az lh teszt nem egyenlő azzal, hogy meg is történik az ovuláció. Reményeim szerint holnap, holnapután mégis meg tud történni. Ennyire késői (remélhetőleg) peteérésből sikerülhet a baba? Ront az esélyeken? Megérné elszaladni holnap egy ultrahangra?

2023. szept. 6. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai, kémiai képtelenség hogy a 38.CIKLUSnapodon ovulálsz. hány napos akkor a ciklusod 50? Ezzel már orvoshoz kell fordulnod. Ha ma pozitív az lh teszted az azt jelenti h a következö 12-36 órában megtörténik az ovuláció.Ergó ha ma együtt vagytok meg holnap az jó " LEHET".20% esély van a teherbeesésre ovulációkor.Vagy megfogan most vagy nem.Eleve a ciklus miatt aggódnék első körben.Mit szedtél? Nekem a 4.próbálkozós hónapba fogant meg a kislányom mégis mind a 4 hónapot kö keményen vettem és figyeltem az ovulációm lh teszttel stb.Na most vagy megfogan a mostani ovudból vagy nem.Erre garanciát senki nem tud adni.Jó lehet ha ma meg hnap együtt vagytok mindössze ennyi :) Sok sikert.
2023. szept. 6. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Erős hormont szedtem 3 hónappal ezelőtt. Muszáj volt. Emiatt van a zavar most. Előző ciklusban is pont a 38.napon volt pozitív az lh teszt. 54 naposra nyúlt a 30 napos ciklusom. Ez a hónap is úgy lesz. Voltam vele dokinál azt mondta 2-3 ciklusom lesz ilyen zavart emiatt ne aggódjak.

Abban az egyben nem voltam biztos, hogy mivel már szabad próbálkoznunk újra (hiába a hosszú ciklus) így az ennyire késői ovunál is van e esély rá, vagy esetleg "elöregedett" mert valami ilyesmit olvastam. Nem akartam zaklatni a dokimat ma ezzel, de megörültem, hogy végre pozitív lett.

Köszönöm 😊 már nagyon szeretnénk babát

2023. szept. 6. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Oh akkor rendben, Ha rendeződik hamarosan a ciklusod pár hónap mulva akkor az okés :) Igazából mindenfélét lehet olvasni.Én az én ciklusomról csak rosszat olvastam. Kb azokat hogy lehetetlen.9napos luteális szakaszaim voltak aztirta mindenki h lehetetlen.mert a nagykönyvbe 14 napos. Mégis megfogant a 4.próbálkozós hónapban. Szóval inkább ne olvass ilyesmiket.Ha most nem fogan meg akkor majd megfog 2-3 hónap mulva amikor rendeződik.Barátnömnek endometriózisa van aztmondták sosem lehet gyereke mégis lett.Szóval csodák vannak. Igen az lh teszt az lh csúcsot mutatja ki azt nem tudni hogy megis repedt e vagy sem, mármint h bekövetkezett e az ovuláció. Egy uh-t elvégeztethetsz és a nőgyógyász látja majd hogy megtörtént e vagy sem.Sok sikert.

1es voltam

2023. szept. 6. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy mikor van az ovulációd. Lényeg, hogy van. Abból bármikor lehet terhesség, amennyiben minden egyéb feltétel adott. Elsőnek üzenem, hogy tökre nem kizárt hosszú ciklus mellett teherbe esni, nem egy ilyet hallottam/ismerek.

Nekem pl 32-47 napos ciklusaim vannak. (Általában 35-40 naposak)

A kisfiam első direkr próbálkozásra összejött, most várom a kislányomat. Őt kb csak szóban “terveztük meg” mire már ki is derült, hogy bizony már itt van. Szóval kérdező, legyetek együtt, amikor jól esik, de abszolút van rá esély!

2023. szept. 6. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
4es nem is irtam olyat hogy nem lehet teherbe esni hosszu ciklusnál.Aztán leírta a kérdező hogy miért is hosszu így nincs is semmi gond..🥱
2023. szept. 7. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!