Lh teszt kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20.ciklusnapon is negatív az lh teszt. Eddig egyszer volt olyan, hogy a 20.napon volt pozitív, amúgy meg mindig jó pár nappal előtte. Most meg semmi. 2x volt már majdnem egyforma erős, aztán visszahalványodott.

Soha egy hónap sem maradt ki, hogy ne mutatott volna a teszt pozitívat. Vajon lesz egyáltalán pozitív ebben a ciklusban? Vagy lehet, hogy valami gondot jelent, hogy nem akar pozitív lenni?

Éjszakás vagyok folyamatosan, délután 6kor, és reggel 6kor is tesztelek. Szerintem nem lehetséges, hogy lemaradtam róla. 9.napon kezdtem el.

Ha esetleg nem lesz pozitív a teszt, akkor végülis bármikor megjöhet ígyis? Ilyenem még nem volt szerencsére, így kérdések merültek fel bennem. Illetve meddig teszteljek még tovább? Kicsit meg vagyok ijedve azért.

Köszönöm, ha tudsz segíteni!

2023. aug. 20. 01:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Következő mensiig tesztelj.

Lehetséges hogy a majdnem pozik között lett volna a csúcs csak lemaradtál róla. Makd kiderül ha megjön.

2023. aug. 20. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!