Aktus után 1 nappal lehet terhességi tünetet észlelni?
Egyébként nem tudom mit kell le szólni?
Fel tett egy kérdést!! Lehet tényleg nem tudja! Lehet csak humorizál. De ha tényleg nem tudja akkor tényleg itt vàr segítséget. Ez a gyakori kérdések nagyon gáz már, de nem az ilyen kérdezőktől! Hanem a “nagyokos” válaszolóktól, akik alpári módon reagálnak mindenre!! Ha hülyeségnek tartjátok a kérdést görgessetek tovább! Vagy olvassátok el, és max nevessetek egyet. De az, hogy be írjatok azért, hogy le szóljatok valakit, az otromba gondolataitokat ki nyilvánítsátok névtelenül, igazából retardáltabbak vagytok mint aki fel tett egy furcsa kérdést! Itt éltek a gyakorin, hogy “segítsetek”. Kíváncsi vagyok igazából, hogy milyen emberek vagytok valójában! Bár van róla elképzelésem.
igen 14-es válaszoló, teljesen igazad van, egy dolgot felejtesz el.
Márpedig azt,hogyha ezt nem tudja, akkor kb 12-13 évesnek kell lennie,viszont ennyi idősen meg ne szexeljen!Ha viszont idősebb, akkor kimaradt biológia óráról?
Az internet világa van.Kb BÁRMIT megtanulhat,utána nézhet,pár perc alatt.
Persze, utána nézhet, és lehet meg is tette. De talán gondolta fel teszi itt is a kérdést, vélemények és tapasztalatok szempontjából. Nem értem miért gondolja bárki is hogy a kérdésére helyes az a “válasz”, hogy volt e biosz órán? Vagy hogy minek tette szét a lábát?!
Nem is értem ha bárkit zavar a kérdése miért nem görget inkább tovább? Le alacsonyítani azért nem kell. Csinált szavazást! Elég lett volna meg nyomni egy nemet! Ha már segíteni akarunk! Vagyis azt hiszem (naivan) azért vagyunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!