Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után 1 nappal lehet...

Aktus után 1 nappal lehet terhességi tünetet észlelni?

Figyelt kérdés
1 nappal ezelőtt voltam együtt a barátommal és nagyon minimális előnedv került az ujjára a nadrágjáról és úgy nyúlt a gumihoz nyálas kézzel. Jövőhet szombaton kell, hogy megjöjjön és szúró (nem mensi szerű) fájdalmat éreztem reggel az alhasamban bal oldalt. Mint azt korábban említettem gumival védekeztünk, és ellenőriztük, hogy volt-e valami sérülés és nem volt. Mivel semsokára megjön, ezért körülbelül 1 hete volt ovulációm.

2023. szept. 10. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Most komoly ez a kérdés? Kizárt dolog, paranoiás vagy
48 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Már mindjárt kint a feje, vigyázz holnap!!!
2023. szept. 10. 13:26
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyi eszed van,mielőtt szett teszed a lábad, előbb a biosz könyvet csapd fel,mert a tudásod siralmas..
2023. szept. 10. 13:26
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
🤣🤣🤣🤣🤣hogy tessék??
2023. szept. 10. 13:31
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

🤦🤦🤦🤦🤦

Ma túl sok itt a hülye. Csak tán nem vasárnap? 🤔

2023. szept. 10. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, hogy miért ragaszkodom még mindig ehhez a debilgyűjtő gyakorihoz. Mazochista vagyok tutira.
2023. szept. 10. 13:37
 6/16 babyboom567 ***** válasza:
65%
Semmi baj, kell a sok munkás az akkugyárakba és a veszélyes-hulladék telepekre.
2023. szept. 10. 13:37
 7/16 A kérdező kommentje:

Látom, még sokan nincsenek tisztában a kedvesség szó jelentésével.

Köszönöm a válaszokat,majd a következő kérdésben a nevét segítsetek kiválasztani!😀

(A lábam nem szét téve volt tegnap;))

2023. szept. 10. 13:48
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Fiú vagy lánynév legyen? Esetleg mindkettő?😁
2023. szept. 10. 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Aktus után 1 nappal érezhetsz terhességi tünetet. Amennyiben már egy ideje terhes vagy (minimum 2-3 hete). Ha a tegnapi szexen kívül nem voltatok együtt a pasiddal az utóbbi időben, akkor nem vagy terhes, vagy nem tőle.

Illetve terhességi tünetek a soron következő menstruáció előtti héten még nem jelentkeznek. Átlagban a legtöbbeknek 6 hetes terhességnél jelentkeznek az első tipikus tünetek (vagyis 2 hetes késé után). Akinek hamar jönnek tünetek, ott is azért az esedékes menstruáció napjaiban, nem előtte 1 héttel.

2023. szept. 10. 14:13
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Hidd el, hogy tisztában vagyunk a szó jelentésével. Te nem érted, hogy lassan vége annak a világnak, amikor az intelligens, gondolkodni képes emberek csendben maradnak azért, hogy a hülyék ne sértődjenek meg.
2023. szept. 10. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!