Most akkor ez mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy hete kesik a menszeszem,folyamatos hanyingerem van,szagokra is nagyon erzékeny lettem igy vettem egy clear blue tesztet ami kiirja a hetet is,de nekem olyan furcsa lehet en nem tudom értelmezni vagy már meghülyültem,szòval hetet nem ìrt ki és szerintem negativ a jelzés amit majd mindjárt csatolok,viszont a vìzszintes vonal elég szembetűnő a függőleges viszont halványan de ott van,ilyenek kell ennek lennie?
Illetve kivancsiságbol szétszedtem ott viszont két csìk van
Valaki aki ért ehez tudna nekem válaszolni? Köszönöm
2023. szept. 9. 13:53
11/11 anonim válasza:
vegyél másfajta tesztet,legalább 2-3 félét és abból csinálj újakat,reggeli vizeletből. ki kell mutatnia ha az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!