Páromnál 3nappal ezelött kimutatta a teszt,hogy covidos.Babát szeretnénk.Persze mért is ne nekem az ovulációs tesztem ma vigyorog.Lehetne próbálkozni.Erre ez van😭Akkor ez a hónap bukta gondolom!?
Miért ne lehetne szexelni. Az emberek betegen is csinálják ha van kedvük.
Te csak azt írtad hogy kimutatta a teszt hogy covidos, de nem azt hogy szarul is van. Ha bírja, akarja miért is ne?
Még a kérdést sem értem.
Attól lehet próbálkozni, de mondjuk lehet, hogy 40fokos lázzal nincs annyira kedve, akkor azért ne erőszakold meg, csak mert te babát akarsz.
Mondjuk szerintem abba se haltok bele, ha 1 hónap kimarad. Gyerekgyártásból, nem szexből. Úgy adod elő, mintha világ vége lenne.
Talán a huszadik hétig-huszonnegyedikig (?) nem találtak statisztikailag kimutatható összefüggést. Utána koraszülést okoz.
Csak azért tudom, mert megnéztem amikor a férjem covid gyanús volt, én meg valahol az első trimeszterben.
Viszont a párod ne erőltesse túl magát, mert annak lehetnek long covid szövődményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!