Most akkor ez mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy hete kesik a menszeszem,folyamatos hanyingerem van,szagokra is nagyon erzékeny lettem igy vettem egy clear blue tesztet ami kiirja a hetet is,de nekem olyan furcsa lehet en nem tudom értelmezni vagy már meghülyültem,szòval hetet nem ìrt ki és szerintem negativ a jelzés amit majd mindjárt csatolok,viszont a vìzszintes vonal elég szembetűnő a függőleges viszont halványan de ott van,ilyenek kell ennek lennie?

Illetve kivancsiságbol szétszedtem ott viszont két csìk van

Valaki aki ért ehez tudna nekem válaszolni? Köszönöm

2023. szept. 9. 13:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2023. szept. 9. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
2023. szept. 9. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Mit nem értesz? Ez egy negatív teszt. Rá van írva, hogy szét kell szedni az értelmezéshez?🤔
2023. szept. 9. 14:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Ùgy érzem a világ megérett a pusztulásra hogy ilyen bunkòn kell válaszolni egy kérdésre nem nem azért szedtem szét te nagyon okos hogy jobban megnézzem,kiesett a kezemből szétnyilt és megnéztem kiváncsiságbòl h hogy néz ki egy ilyem belülről mikor láttam a két csìkot
2023. szept. 9. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos negatív 🥺
2023. szept. 9. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Valóban megérett, ha mindenki meghülyül, ha gyereket akar.

"szòval hetet nem ìrt ki és szerintem negativ a jelzés". Szóval ezt hívják tesztelésnek. Lepisiled, kiadja az eredményt, kidobod és éled tovább az életed. Teljesen mindegy, mi történik utána, akkor is negatív, ha fehér galambok szállnak ki belőle.

Ha esetleg már félig megőrültél és azt reméled, a nők azon 0,01 százalékába tartozol, akinek nem választódik ki a hcg a vizeletében, soha nem volt még+ teszted és továbbra se jön meg, akkor csináltatsz egy vérvételt béta hcg-re.

Ha ezt kihagyod és 2hét késéssel se jön meg, akkor elballagsz egy nőgyógyászhoz, hátha fényt tud deríteni a késés okára.

A fentieknek is több értelme van, mint a gyiken hülyét csinálni magadból egy egyértelműen negatív teszttel.

"lehet en nem tudom értelmezni vagy már meghülyültem". De úgy látszik, te is látod, hogy meghülyültél. Miért baj, hogy mások is észreveszik?

2023. szept. 9. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

„Illetve kivancsiságbol szétszedtem ott viszont két csìk van”

„nem nem azért szedtem szét te nagyon okos hogy jobban megnézzem,kiesett a kezemből szétnyilt és megnéztem kiváncsiságbòl”

Ez a kettő mondjuk tök ellentmondásos. Tök felesleges mentegetőzni meg kamuzni, mert a clearblue pont nem egy fos teszt, amit leejtesz és szétesik.

Ha negatívat írt ki, akkor az negatív. De amúgy ez a digitális máshogy működik, mint a sima, több csík jelenik meg belül, de ez nem jelent terhességet, ezért is nem szabad szétszedni.

2023. szept. 9. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Na most szétszedted vagy szétesett?
2023. szept. 9. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Nem vagy terhes.
2023. szept. 9. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg a világ érett meg a pusztulásra? A clear blue-t a legkönnyebb értelmezni, hiszen vagy plusz jel vagy mínusz jel van ott. Ha plusz, azt jelenti terhes vagy és kiírja a hetek számát .

Neked egy hatalmas mínusz van ott 1 hetes késés után. Ezek után te nekiállsz és szétszeded a tesztet, és bizonygatod, hogy ott van a 2.csik??

Újra és újra ledobbenek itt egyes nők ostobasagan. Baromi elkeserítő

2023. szept. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!