Én előben látom halványan a második csikot kép nem adja vissza sajnos rá nézetek negatívba és simán is?
Figyelt kérdés
Tudom butaság át tenni de nem tudom kaorazik e a szemem vagy most tényleg jól látok xepil 25os amivel teszteltem ilyen volt csak a boltban hétfőn be szerzek érzékenyebbet
Előre elnézést kérek és köszönöm a válaszokat
2023. szept. 9. 08:40
1/10 A kérdező kommentje:
Káprázat" elnézést
2023. szept. 9. 08:41
3/10 A kérdező kommentje:
Pontosan sajnos nem tudom össze vissza van mostanában a menszeszem annyi hogy aktus után vagy 13 nappal utalojar múlt hó 9én menstrualtam
2023. szept. 9. 08:47
4/10 anonim válasza:
Ez csak száradási csík. A pozitív tesztet, legyen az bármilyen halovány, egyértelműen látni, nem kell szétszedni, negatívba rakni, stb.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor fotóztam mikor meg csináltam meg 2 perc se telt el hmm nem baj új hónap új remény
2023. szept. 9. 09:19
7/10 anonim válasza:
Ez negatív, még. Lehet majd pár nap múlva már pozitív. De rendszertelen ciklusnál nehéz eltalálni, hogy kb mikor érdemes tesztelni. 2-3nap múlva csinálj egy másikat (aktus után 15-6nappal). Ha azon sincs semmi akkor majd legközelebb.
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm akkor várok még pár napot és tesztelek újra
2023. szept. 9. 09:25
9/10 A kérdező kommentje:
Most néztem meg újra a tesztet el is tűnt az a halvány csík is...
Ahogy meg száradt
2023. szept. 9. 09:32
10/10 anonim válasza:
Ha még nem késik, akkor egyrészt próbálj türelmes lenni, másrészt ha tényleg nem bírod ki, 10es tesztel tesztelj. Clearblue vagy predictor early. A 25-ös xepilen skubizni kellett a vonalat 6 hetesen megerősített szívhang mellett. Csak poénból lőttem el azt a kettőt, ami bemaradt, de alig volt valami halovány csíkocska. Nem túl érzékeny teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!