Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha a barátomma...

Lehetek terhes, ha a barátommal tegnap együtt voltunk, sajnos meggondolatlanul, miután kiszakadt a gumi is folytattuk?

Figyelt kérdés

Én vagyok az első barátnője és eddig egyszer sem ment el, tegnap sem, ettől még teherbe eshetek?

Valamint ma, pecsételő vérzésem volt, de már elmúlt. Ez mitől lehet? (2 hét múlva kell megjönnie, nem tudom, hogy ez ennek az előjele volt e.)

2023. aug. 25. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Ha volt előváladék, akkor igen, teherbe eshetsz. A pecsételő vérzés biztos, hogy nem a menstruáció előjele volt. 2 héttel korábban biztosan nem. Az lehetett igazából bármitől: egy elpattant ér pl.
2023. aug. 25. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Igen, lehetséges. Intézzetek esemény utána tablettát. Mivel pont középidőben vagy, így a vérzést az ovuláció is okozhatta.
2023. aug. 25. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Igen, lehetsz.
2023. aug. 25. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont termékeny időszakban lehetsz,így nagyon is van rá esély.
2023. aug. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!