Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megbízható az ovulációs...

Megbízható az ovulációs mikroszkóp?

Figyelt kérdés
2008. jan. 7. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én teljes mértékben megbíznék benne.Mi a párommal 2.5 évig ezzel védekeztünk(nem a gyógyszertári 5 darabossal,hanem a maybe baby nevűvel)és minden alkalommal megmutatta a peteérésem.Most 22 hetes vagyok és ezzel a módszerrel estem teherbe.Sok sikert bármilyen célból is alkalmaznád.
2008. jan. 7. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak ajánlani tudom ezt a kukkeros megoldásút..lb 3e ft a gyogytárban...nekünk majndem azonnal sikerült is vele babássá válni, de használható fogamzásgátásra is ( persze nem 100%os biztonsággal véd, olyan nincs is)...egyik éjjel felébredtem , gondoltam, megnézem a mikroszkópot...kb 2 perc a használata, mert meg kell várni mig megszárad picit a nyál...láttam a kis páfrányocskákat, ami a peteérést jelenti...felébresztettem a párom...és azóta Szülők leszünk...:)))ja...ha tükörbe nézve próbálod nézni az sokat könnyít a nyálkép megpillogásán...egészséges használatot kívánok, bármire is szeretnéd!
2008. jan. 7. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok elkeseriteni senkit, de nekem folyamatosan páfrányokat mutat minden nap kb. 24 napja. Az elején én is azt hittem hogy terhes vagyok, de miután megjött már nem nagyon tudok bizni ebben a mikroszkópban. Pedig jó lenne....
2008. nov. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!