OVU TESZT KÉRDÉS, megnéznétek?
ez pozitív vagy....? kezdő vagyok még. ovus görcsöket érzek már. 28 napos cikusok
ha 28 naposak a ciklusaid,akkor én a 12. nanál korábban nem kezdenék tesztelni.nem mondták el hányadik naptól kell kezdeni???
Nyugodtan kihagyhatod a holnapot,talán még a holnap utánt is.Ha lesz olyan tojásferhérjés nyúlós folyásod,akkor ovuláltál,ha nem akkor nem késtél el a teszttel.
Szeintem vehetsz még.én 1 ciklusra 5 db-bal kalkuláltam anno
Niki
szerintem meg a 9. és a 10.nap volt pozitív!!
miért ne? nekem menszesz után 3 nappal fogant a nagyobbik kisfiunk és az a 10.nap volt !!
a 9. és 11. napon voltunk eddig együtt. ma még tervezzük meg a héten, hogy biztosra menjünk.
szerintetek? (ma 12.napon vagyok)
szerintem ma hagyjátok ki.Holnap délután csinálj egyet 17 óra körül(előtte 1 órával ne igyál),és attól függ,hogyan tovább...
Egyébként az nem One Step teszt,hanem Wondfo,és ez gyönyörűen egyértelmű szokott lenni nekem ellentétben a One Steppel
nekem ilyen volt a +:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!