Valakinek valami be vett taktika tipp?
Ki hogyan milyen eszközöket használ hogy össze jöjjön a baba? gondolok én itt vitaminra tesztekre minden ami csak szóba jöhet. Próbálkozunk de eddig még simán nem jött össze már 6 év el telt ezért érdekelne. Szívesen olvasok siker sztorikat is.
Köszönöm tanácsod és véleményed 🙂
Hat év után teljesen felesleges, ahogy az orvosom mondta nekem: "ennyi idő alatt a szék lábától is teherbe kell esni". Lehet, hogy nem találtak semmit, de az nem azt jelenti, hogy minden rendben veletek. Akkor végig kell menni a szokásos körökön: inszeminációk, lombik.
Hivatalosan nálam sem találtak konkrét meddőségi okot, de lombikkal anya lettem.
Én 3 hónap után bejelentkeztem egy meddőséggel foglalkozó nődokihoz(akkor még maszek volt)
Olyan vizsgálatotok is volt, hogy feljut e a sperma a méhszájig, nálam ott volt bibi, kevés is volt + öltem.
Ez mikor kiderült találtam neten teherbeesést segítő síkosítót és terhes is lettem 2 hó múlva
Trimeszter vitamin!
Rajtam kívül 2 ismerősömnek összejött 3 hónap után a baba .
Nem kevés évek.után
Milyen vizsgálatokat végeztek el? Mindig lehet még egy plusz vizsgálat, amit el lehetne végeztetni, és ha államiba jártok akkor jó esély van, hogy lenne még ilyen, ahogy a 7-es írta, vannak egészen specifikus esetek.
De nálunk pl. férjem spermaképét az egyik doki simán elfogadta, a másik küldte tovább andrológushoz, gyógyszert kellett szednie.
6 év után ha gyereket akartok akkor meddőségi centrumba menjetek, korotoktól függően inszem vagy lobmik jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!