Mennyi idő volt mire összejött a baba? Mi segített benne?
Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm! 🥰2023. szept. 4. 12:52
1/14 anonim válasza:
3 hónap, 1 hónap, 3 hónap.
Semmi extrát nem csináltunk.
2/14 anonim válasza:
Első gyermekünk 10 hónap próbálkozás után fogant meg, második elsőre.
3/14 anonim válasza:
Első gyerkőcöm fogamzásgátló mellett. Második ( tervezett volt) 6. hónapban fogant meg. 5 hónap próbálkozás után derült ki, hogy Ir-em és Pco-m van..diéta, gyógyszer, mozgás és a kövi hónapban pozit teszteltem.:)
4/14 anonim válasza:
Hát, mi pl. szexeltünk, az segített.
5/14 anonim válasza:
Első gyerekünk első hónap.
Második terhességem 3.hónap.
Második gyerekünk 2.hónap.
Nálunk is a szex volt a leghatásosabb, ami segitett
6/14 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett sikerült be a kis terminátorunk
7/14 anonim válasza:
7 hónap után, nekem E vitamin és barátcserje segített rendbe tenni a ciklusomat, utána sikerült is!
8/14 anonim válasza:
3 hónap volt, csak femibion 0-át szedtem.
9/14 anonim válasza:
2,5 év
Műtét, glutén-, tej-, szója-, vöröshús- és cukormentes étkezés, mozgás, részmunkaidőben dolgozás, pszichológus és a hit.
10/14 anonim válasza:
2. hónapban jött.
Előtte fél évvel tettem le a fogamzásgátlót, elkezdtem a Czeizel 1 vitamint.
Minden más maradt a régiben, vörösborozgattam néha, étrendem alapból elég egészségesnek mondható.
Szóval igazából semmi különöset nem csináltunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!