Mennyi az esely arra, hogy megszakitasossal is terhes legyek?
Figyelt kérdés
A baratommal lefekudtem, es mindig letorolte magarol az elovaladekot is, es nem is ment el bennem. Igy mekkora esely van arra, hogy terhes legyek?2023. szept. 3. 15:44
3/13 anonim válasza:
A nulla valószínűségű esemény is bekövetkezhet.
4/13 anonim válasza:
Csomó mindenkit ismerek, akinek így csúszott be. Vagy igen, vagy nem. Biztosabb módszer kellene.
5/13 anonim válasza:
Van rá esély, nem éri meg kockáztatni. Az szexel védekezés nélkül, akinek nem probléma ha gyerek lesz belőle, vagy nem tartja problémásnak abortuszra járogatni.
6/13 anonim válasza:
Áz elöváladékot letörölni értelmetlen dolog, mert az folyanatosan termelödik szex közben is, azaz ugyanúgy van valemennyi esély a terhességre.
A másik meg, hogy ha netán több aktus volt egymás után, közöttük megtörölni semmit sem ér, mert sok spermium a húgycsöben marad, amit a kövezhetö alkalommal direktben kapsz.
A megszakítás nem védekezés, ha nem jelent problémát egy esetleges terhesség, akkor még nem igazán probléma, de ha semmi esetre sem akarsz gyereket, akkor egyáltalán nem jó ötlet.
7/13 anonim válasza:
Barátnőmnek pont ezzel a módszerrel lett abortusza. Tény, hogy 5 év kellett hozzá, de csak sikerült 😀
8/13 anonim válasza:
Kb. egyharmad esélye van ahhoz képest, mintha telibe lőtt volna.
Azért így össze fog jönni a gyerek, ha termékenyek vagytok, úgy készülj.
De ezt már legalább 60-szor megkérdezték itt. Szerinted azóta mennyit változott a nunid működése?
9/13 anonim válasza:
Elég sok családot ismerek, akiknek így lett gyerekük. Alig kevesebb az esély, mintha nem szakítottátok volna meg.
10/13 anonim válasza:
8 évig megszakitásosan csináltuk a párommal, előváladékot se törölgetett sose.Vagy igen vagy nem.Bennevan a pakliban.Én sosem estem így teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!