Hogy lehet az hogy én nem leszek terhes megszakitásos módszerrel, de sokan igen? Elvileg nincs semmi baj velem fiatal vagyok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 17:12
1/16 anonim 

válasza:

Miért akarsz megszakítással teherbe esni? 🤔
2/16 anonim 

válasza:

Attól, hogy fiatal vagy lehetsz meddő, és a párod is...
Ha megszakítás nélkül vagytok együtt 15-20% a valószínűsége a terhességnek egy ciklusban, nyilván ezt maximálni csak peteérés követéssel lehet, ti akár ezt mindig elkerülhetitek. Azt, hogy van -e az előváladékában spermium, azt csak biológus tudná megmondani, vagy van, vagy nincs, és sokaknál a megszakítás úgy zajlik, hogy upsz, bocsi ez becsúszott.
3/16 anonim 

válasza:

Négy eset lehetséges: (1) semmitől sem lennél terhes, meddő vagy (2) ügyes a pasid (3) a pasid terméketlen (4) eddig szerencséd volt.
4/16 anonim válasza:
Azok, akik így esnek teherbe valójában elrontják a megszakítást, tehét a pasi későn veszi ki, és az első 1-2 löket sperma a hüvelybe kerül.
5/16 anonim 

válasza:

Azok a terhességek általában úgy jönnek létre, hogy mégse annyira időben húzza ki. (Ha ez vigasztal, én se lettem.)
6/16 anonim 

válasza:

Én se lettem az megszakítással. Amúgy meg elsőre igen nélküle.
7/16 anonim 

válasza:

Mi is megszakítással védekeztünk évekig és működött. Egyetértek a 2 előttem szólóval.
8/16 anonim 

válasza:

Mi is így védekeztünk 7 éven keresztül. Teljesen abban a hitben voltunk, hogy tuti van valami bajunk. A fiunk meg elsőre megfogant, amikor már éles lövészet volt. (Mielőtt valaki nekem esik, mi házasok vagyunk, és nem zavart volna minket, ha a tervezettnél előbb jön)
9/16 anonim 

válasza:

8, csakhogy ezzel megerősítést adsz azoknak az idiótáknak, akik azt hiszik, hogy a megszakítás védekezésnek számít és ezeknél igenis nagy jelentősége van annak, jókor érkezik-e a gyerek. Azt meg inkább amúgy sem hirdetném, hogy nem voltatok képesek 7 éven at védekezési módszert találni és inkább a pasid szívatta magát a Hatvannál kiszállunk “módszerrel”. Szívesen. 🤦♀️
10/16 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek.
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam picit.
2022. júl. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!