Lehet terhesség előjele? 19-én voltunk együtt párommal. Peteérésem összevissza szokott lenni, nem pontos.
Figyelt kérdés
Nagyjából a ciklusom másidik felében szokott fájni a mellem míg meg nem jön. Ez most is így indult, de csak 2 napig fájt. Eltelt egy hét és mensi előtt egy héttel újra fáj. Lehet terhes vagyok?2023. aug. 30. 21:36
1/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ahány ciklus annyi változás mehet végbe. Nem vagyunk gépek,hogy mindig minden ugyan úgy menjen és ha minimális eltérés van az rögtön terhesség legyen. Az utóbbi fél évben mióta babával próbálkozunk, nálam már minden is volt, minden sorrendben de csak azért, mert jobban figyeltem magam és jobban észrevettem .Valószínű ha ez nem így lett volna, csak a nagy összképet néztem volna, fel sem tűnik,hogy két nap oda, meg négy nap ide. Így még minden hónap kicsit más. Ha minden minimális tünet terhesség lenne, már sokan rég nem a teherbeesés kategóriába irogatnánk.
2/2 anonim válasza:
Vegyél pár darab tesztet és tesztelj
Ha attól félsz, hogy terhes vagy, nem az itteni válaszolók fogják megmondani
Nekem se volt soha pontos a menzeszem, de a 3 terhességemet sikerült pont akkor összehoznunk.
Volt, hogy időben jött volna meg, volt, hogy késett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!