Augusztus végén voltam együtt egy fiúval. Szedtem fogamzásgátlót, de az az igazság, hogy elég össze-vissza. Csináltam 3 (! ) terhességi tesztet és mindegyik negatív lett, a hasam viszont nagyon puffad, lehetet terhes?
A mensturációm rendesen megjött.
A tesztet 6-8 héttel az együttlétt után csináltam. Novemberben voltam nőgyógyásznál, nem említettem neki az aggodalmamat, de ő meg azt nem említette, hogy terhes lennék (akkor már látnia kellett volna? ). Aztán most abbahagytam a tablettát,37 napra megjött a menstruációm (egyébkét 30-32 nap szokott lenni). Folyton a tehesség jár az eszemben...ez beteges?
dehogy vagy terhes. Gondolj már bele, már 4 hónaposnak kellene lenned, ha nem is nagyot, de már nőlnie kellett volna a haadnak, és az más mint a puffadás, meg már megmozdult volna.
Meg 3 teszt azért már majdnem hogy megkérdőjelezhetetlen.
Nem vagy terhes.
Terhes nem vagy, mert voltal dokinal, csinaltal 3 tesztet, es megjott a menstruaciod is. Tehat minden megvan, ugyhogy nyugodjal meg, terhes nem vagy.
A gyogyszert kezdjed el normalisan kezdeni, a stressz miatt jott meg igy most a mensid! Nyugi, es szedd a gyogyszert mindennap egyidoben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!