Pecsételo vérzés ?
Ennek sok oka lehet, egyelőre szerintem ne foglalkozz vele.
A pecsételő barna vérzés a progeszteron hiányától is lehet, de egy alkalomból még nem vonnék le messzemenő következtetést.
Ha a következő ciklusokban is tapasztalod ezt, akkor nézethetsz egy hormonsort, de igazán akkor érdemes, ha babát terveztek és nem akar összejönni. (Én is barnáztam szinte minden hónapban, volt egy vetélésem, utána már a pozitív teszttől kaptam progeszteronpótlást, rendben is volt minden 🙂)
A késés is normális, nem vagyunk gépek, teljesen egészséges nőknek is kimaradhat akár egy teljes ciklus is néha-néha. A pms tünetek sem állandóak, a hormonok, amik okozzák, ugyanúgy ingadozhatnak.
U.i.: a vérzés előtti barnázás is beleszámít már a vérzésbe, tehát ha 2 napja barnázol és most vagy a 30. napon, akkor pont a 28. napon jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!