Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételo vérzés ?

Pecsételo vérzés ?

Figyelt kérdés
Késni nem szokott inkább hamarabb jön meg , menses végével szoktam barnazni . 25-28 napos a ciklusom 2 napja pecsetelo barna vérzés látszik a tisztasagin ami nekem a havi előtt nem szokott lenni , most járok a 30napomon. Nem tartom valószínűnek hogy terhes lennék mivel a párom nem itthon dolgozik tudom pontosan mikor voltunk együtt . Kíváncsiság képen most csináltam egy tesztet (max előző hónapról lehetnek terhes akkor bőven pozitívnak kellett volna lennie bármikor ) de negatív . Ebben a hónapban mikor itthon volt nincs 1 hete úgy hogy kizárt az hogy abbol az együtt létből én terhes lennék . Valaki járt hasonló cipőben ? Tünetem az égvilágon semmi , mellfajdalom hat fájdalom mindig van előtte de most az sincs
2023. aug. 30. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sok oka lehet, egyelőre szerintem ne foglalkozz vele.

A pecsételő barna vérzés a progeszteron hiányától is lehet, de egy alkalomból még nem vonnék le messzemenő következtetést.

Ha a következő ciklusokban is tapasztalod ezt, akkor nézethetsz egy hormonsort, de igazán akkor érdemes, ha babát terveztek és nem akar összejönni. (Én is barnáztam szinte minden hónapban, volt egy vetélésem, utána már a pozitív teszttől kaptam progeszteronpótlást, rendben is volt minden 🙂)

A késés is normális, nem vagyunk gépek, teljesen egészséges nőknek is kimaradhat akár egy teljes ciklus is néha-néha. A pms tünetek sem állandóak, a hormonok, amik okozzák, ugyanúgy ingadozhatnak.

U.i.: a vérzés előtti barnázás is beleszámít már a vérzésbe, tehát ha 2 napja barnázol és most vagy a 30. napon, akkor pont a 28. napon jött meg :)

2023. aug. 30. 17:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem a doki azt mondta a barnazas nem számít bele csak onnantól mikor rendes vérzés azt nevezhetjük menstruacionak. Persze tudom hogy nem gép a testünk késik vagy hamarabb jön , nem szaladok dokihoz csak így fura ezzel a barnazassal , rögtön hormonális bajokra gondolok mivel egyik sem fordult elő nálam soha
2023. aug. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!