Clearblue teszten rögtön megjelent egy halvány vastag sáv (ez az a fajta amin + jelnek kell lennie ha pozi) Később ahogy száradt egyre erősebb lett a széle, egyértelműen kék vékony csík lett a széle a vastagabb sávnak. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható ez a teszt? Ezt így pozitívnak vehetem?2023. aug. 30. 10:49
1/9 anonim válasza:
Képet csatolnál? Mikor kellene megjönnie?
2/9 A kérdező kommentje:
Változó hosszúságú ciklusaim vannak, de augusztus 15en volt pozi ovu tesztem. Előtte, aznap és utána is gyakran voltunk együtt.
Segítenél kérlek hogyan tudok képet csatolni?
2023. aug. 30. 12:46
5/9 A kérdező kommentje:
Élőben sokkal jobban látszik, nem kell keresgélni sem. Mindenki látja.
2023. aug. 30. 13:08
6/9 anonim válasza:
A napokban volt itt egy hasonló teszt. Ott más fajta teszt (facelle) teljesen negatív lett ilyen CB mellett. Az alapján csinálnék egy másik tesztet is a helyedben.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, inkább kértem egy időpontot hcg vérvételre, abba kell hagynom a progit ha ovu után 16.napon is negatív a teszt.
2023. aug. 30. 13:33
8/9 A kérdező kommentje:
Jajj, tegnap egy pregnasens teszt is halvány de két csíkos lett, na arról is a sok rosszat olvastam :D jól belenyultam...
2023. aug. 30. 13:36
9/9 anonim válasza:
Elég gáz, pedig ez nem is az a hú de érzékeny teszt, ha jól tudom. Na de reméljük neked igazából pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!