Ha az előző terhességnél?
Figyelt kérdés
Ha az előző terhességemnél már a 9. Dpo-n pozitív volt a teszt, most viszont negatív ugyanígy 9. Dpo-n, akkor ez a hónap sem sikerült?2023. aug. 29. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nekem még a nem várt napján is csak egy halványka tesztem volt.
Attól, hogy az egyik terhességednél a 9. dpon már volt pozitív teszted, nem jelenti azt, hogy egy másik terhességnél is pozitív lesz. Ugyanúgy, ahogyan két terhesség sem egyforma..
2/4 anonim válasza:
Áhh, nem működik kétszer pontosan ugyanúgy a szervezeted. Hígabbat pisilsz, és a 9. dpo-n az ég és föld különbség. Én is teszteltem mindkét gyerekkel 9. dpo-n, de mindig negatív lett, a 10.-en lett olyan extrém halvány, hogy rajtam kívül nem látta volna normális ember. És az Predictor volt, nem x-epil, amin közepes erősségű csík van a víztől is.
3/4 anonim válasza:
#2 vagyok, és az sem mindegy, hogy mikor fogant. 1 nappal később, mint számoltad és máris nem ott vagy. Még van esély, szurkolok! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a bíztatást. Az a nagyon furcsa, hogy semmi de semmi pms tünetem nincsen, pedig már közel egy hete “kellene” hogy legyen. Ezért gondoltam, hogyha akkor már mutatta ilyen hamar, most miért ne mutathatná. Erre totál hómező. El is keseredtem őszintén, de akkor reménykedek tovább. Sajnos anno missed ab lett.
2023. aug. 29. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!