Mennyire voltak azonosak a terhességi tüneteitek az előző terhességekkel?
Most várom a másodikat, és egyenlőre elég más a kettő.
Első trimeszter:
Az elsőnél extrém mellfájdalom, émelygés, undor, hányás volt, kimerültség és hasmenés.
A másodiknál semmi, csak extra fáradt voltam, és eszement mód puffadt a hasam.
Második trimeszterben:
Elsővel izomgörcsök, álmatlanság, random gyümölcsök és zöldségek iránti vágy.
Másodikkal érzelmi hullámvasutak, hús undor és a tejtermékeket is hanyagolom, közel vegán módon étkezek, pedig ez nem volt rám jellemző.
A harmadik trimesztert még nem értem el, de gondolom az is más lesz ezek után.
Ugyanúgy semmilyen nem volt
(1 L, 1 F)
Nekem teljesen más volt a kettő.
Elsőnél korán kezdődtek a rosszullétek, szagundor is volt nagyon durván, sokat hánytam is, majdnen minden nap, és mindez kitartott félidőig.
Másodiknál később kezdődtek a rosszullétek, és főként csak émelyegtem, párszor hànytam, savas voltam, nem volt szagundor, de az émelygés itt is kitartott félidőig majdnem.
Első esetben alig ettem, fogytam is az első trimeszterben, másodiknál viszont jó étvágyam volt az émelygés ellenére, úgyhogy ott híztam.
Elsőnél nekem kicsit se volt érzékeny a mellem, meg sem nőtt, másodiknál pedig ez volt az első tünetem.
A fáradtság a másodiknàl sokkal jelentősebb volt és tovább tartott.
Illetve a hasam.. elsőnél későn kezdett látszani, kb 20 hetesen, most viszont már 12-13 hetesen nem bírtam a nadrágjaimat begombolni.
Első kisfiú, másodikat még nem tudjuk (20 hetes vagyok, de nem kérdeztem, csak szülésnél szeretném megtudni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!