Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszédült vki a terhességekor...

Megszédült vki a terhességekor a nemvárt előtt is?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Én többször is, de akkor ennek nem tulajdonítottam jelentőséget, azt hittem, beteg leszek. Elég furcsa érzés volt, feküdtem egy helyben, és fordult egyet velem a szoba, aztán ennyi. Ez három alkalommal fordult elő pár nap eltéréssel, aztán abbamaradt.
2015. febr. 23. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Pár napon belül harmadszor fordult elő velem is. Ültem vagy feküdtem.

Még nem akarok tesztelni, korai.

2015. febr. 23. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem a cicifájáson kívül ez volt az első tünetem :)
2015. febr. 23. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kilenc hetes terhesen annyira szédültem, hogy be kellett mennünk a kórházba (konkrétan egyenesen nem tudtam menni három lépést, és kettőslátásom volt). De aztán elmúlt, a tüneteimet meg simán ráfogták a terhességre. Ki sem vizsgáltak.
2015. febr. 23. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as, és Neked mikor jelentkezett először? Nekem bimbóérzékenység van mèg.
2015. febr. 23. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Bár sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni (mivel még csak várok a babára) , de megtennéd, hogy megírod, hogy az ovu után hány nappal kezdtél szédelegni?
2015. febr. 23. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarom elrontani a kedvedet (lehet, hogy Rád különben sem érvényes), de nekem a mensi előtt 2-3 nappal beindul a ringlispíl, és csak közvetlenül előtte marad abba. Szóval nálam tipikus pms-tünet egy ideje a szédülés.
2015. febr. 23. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Ovu után kb 5 nappal.
2015. márc. 1. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!