51/72 A kérdező kommentje:
50es..amikor kiirtam és teszteltem valószínűleg kémiai volt és még volt hcg a vizeletben mert a teszt is mutatta ..most viszont nem tudom mi lehet mert kb 1 hete néha barnás,néha rózsaszín a folyásom ilyen kocsonya szerü..néha fáj a hasam alul is,meg oldalt..bizom benne hogy még korán teszteltem főleg hogy nem 10es tesztel...szinte mindig aludnék és fáradékony is vagyok ami rám nem jellemző...tudom ez nem lehet tünet de nagyon furi... tegnap a pisim kb 4orás lehetett mert éjjel 1ig voltam fent 5kor keltem eltetten a pisit és megjöttem munka után délután 4fele teszteltem ... szerintem már mindenképpen megvárom a nemvártat ami elvileg kedden lenne...de ez a folyamatos folyás az amit nem tudok hova tenni..vajon mitöl lehet...
2023. szept. 6. 06:23
53/72 anonim válasza:
Augusztus 25.-en teszteltel először akkor még nem is kesett?
54/72 A kérdező kommentje:
Nem...ottcsak az együttlét utáni teszt volt
2023. szept. 6. 11:25
55/72 anonim válasza:
Mi? együttlét után 10 perccel?
56/72 A kérdező kommentje:
Dehogy..jajj istenem...
2023. szept. 6. 12:05
57/72 anonim válasza:
Itt mindenki hülye csak te vagy helikopter, ugye?!
58/72 anonim válasza:
Valaki írja már le mi hogy történt mert én nem értem amit a kérdező beszél.
Főleg azt a részt,hogy miért hiszi,hogy a teszt kémiai terhességet mutatott nála amikor aug.25.-rn meg csak nem is kesett neki...
59/72 anonim válasza:
Én sem értek már semmit! Együtlèt után minek tesztelt?
60/72 A kérdező kommentje:
Július 9.én jött meg de mér akkor késett viszont csak 3napot kb.. elmúlt de mivel nagyon erősen volt éjjel is átáztam augusztusban 11én jött meg újra szintén erösen és akkot volt kémiaim mert augusztus végén a tesztem már halványan mutatta utána nem..most 11ére jelölte a naptár újra ahoz tudok viszonyitani majd most...de ezek a folyások állagra szinre arra ad okot hogy azt gondoljam sikerült talán a baba mert most mára érzékeny a mellbimbóm is..ennyi remélem értitek
2023. szept. 6. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!