31/72 anonim válasza:
Ez full negatív. Ha nem te vagy SzűzMária, akkor felejtős
32/72 A kérdező kommentje:
[link] nagyon sokat pisiltem reggel mert éjjel is ittam..a tegnapi elsönél negyede annyit pisiltem mint ma..és hát azon semmi nincs..de az alsó ennyire hogy lehet színes azonnali és látható akkor?!én már semmit se értek komolyan mondom
2023. aug. 26. 12:51
33/72 anonim válasza:
Nem egy nagy rejtély,meg kell várnod a napot amikor meg kellene jönnie
Ha nem jön meg tesztelsz,és akkor kiderül terhes-e vagy.
34/72 anonim válasza:
Biztosan ikreket vársz...te miről beszélsz?! Itt minden teszt totál negatív!
36/72 anonim válasza:
Tényleg van ott valami ami színes ,szerintem akik azt írják hogy negatív azok nem akarják elhinni hogy másnál hamarabb mutatja mint nekik de nem kell törödj velük ,hajrá drukkolok neked ♥️♥️
37/72 anonim válasza:
Vagy te akarod nagyon elhinni, hogy pozitív. De az, hogyha eléggé hiszel benne az valóra válik, csak a mesében létezik. Ne adj neki felesleges reményt
38/72 A kérdező kommentje:
Már rájöttem miért nem látszik ha ide töltöm fel..mert szerintem másképp mutatja maga a kép..párom telojával fotoztam átküldtem magamnak mert neki tök szép képet csinál és átküldtem és ilyen pixelesen jelent nálam meg..az is lehet kamera beállítása a bibi mert barátnöm lombikos most sikerült neki és ö a 3év alatt tesztelt nem egyszer és viszont neki sikerült úgy átküldeni hogy azt mondta hogy ez pedig pozitív nem áltat..mondtam is neki nem kell remények miatt mondani h látja csak ha tényleg..azt mondta ez pedig pozitív.. párom is látja és mások is ... szerintem átmegy több feltöltös oldalon és azért nem olyan mint amit mi látunk.. tényleg nem kell meggyözni mert rájöttem hogy itt az oldalak ahol feltöltjük módosul a kép..de persze mindenképp jelzek jövö héten..
2023. aug. 26. 22:29
39/72 A kérdező kommentje:
2023. aug. 26. 22:42
40/72 A kérdező kommentje:
Nah ez nem jó igy mert a képet nem csinálja ugy ahogy álitottam..mindegy már
2023. aug. 26. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!