Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye látjátok ti is?

Ugye látjátok ti is?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 25. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Reggel meglátom erösebb lesz e...ha igen akkor pedig terhesség van...és sajna a kép nem adja nektek vissza amit mi látunk de azonnal lett olyan és azon is gondolkodtam bár az kizárt hogy az elözö honapba sikerült.. de ahoz meg erösebbnek kéne lennie és ezt kizárom mint opció..nekem sose volt ilyen a teszt ennyire erösen max ilyen valami van...majd meglátjuk.. mindenesetre valamiért ilyen lett és ovum nincs ..de nem találgatok kíváncsi leszek a reggeli tesztre
2023. aug. 25. 15:42
 22/72 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó teszt ilyen, de látom meggyőzhetetlen vagy. Azt nem érted meg, hogy képtelenség ilyenkor a pozitív teszt,mert még nem agyazódott be. Előző hónapból pedig ugyanolyan erős lenne a 2 csík. Elhiszem, hogy szeretnél gyereket, de a biológiát akkor sem tudod átírni. Ja és holnap sem lesz még pozitív. Bár szerinted már ma is az...
2023. aug. 25. 15:56
 23/72 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ' orvosi indok' egy nagy faxság, hiába tesztelgetsz über korán - még az alap biológiával sem vagy tisztában - másrészt 6.héttől lehet legkorábban jobb esetben kijelenteni, hogy egyáltalán élő terhesség..

Progeszteront meg vérzés és élő terhesség megállapítása nélkül nem írnak fel.

2023. aug. 25. 16:02
 24/72 anonim ***** válasza:
29%
Ha ez tényleg reagens akkor jó becsapós mert ez rozsaszín szinű :)
2023. aug. 25. 16:03
 25/72 A kérdező kommentje:
Kicsit parázok mert két szarvu a méhem..és nem tudom a múltkori vérzésnek van e ehez köze.. nyilván nem tennék fel képet ha nem látnám... utolsó igen rózsaszín a második csik akár hogyan fotozom nem igazán tudom milyen szögböl kéne hogy más is lássa.. lehet elkéne mennem dokihoz másnem hcgre holnapi teszt döntö lesz
2023. aug. 25. 16:29
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Ember 7 nap utan vagy együttlét után!!! Minek mennél orvoshoz meg hcg tesztre?! Atya eg...
2023. aug. 25. 18:50
 27/72 A kérdező kommentje:
Nem most akartam EMBER!!!!!!! pusztán most megfordult a fejembe mi van ha a vérzés ami volt esetleg vetélés volt és amiatt jelzi?!mert az elöfordulhat.. viszont mell fájdalmam már nincs de ahogy késett 3napot addig brutális volt..nah mindegy reggel kiderül
2023. aug. 25. 18:56
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
Haaat szerintem holnap sem fog még kiderülni ...
2023. aug. 25. 18:57
 29/72 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem derül ki reggel, hisz még akkor is csak a 8. Napon leszel. Baromi sötétség van nálad.
2023. aug. 25. 22:34
 30/72 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
2023. aug. 26. 02:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!