Újra teherbe esés hány hetek/hónapok keretében lehetséges, reális?
- 2 napja émelygés, szedek daedalont
- okádni akarnék bizonyos ételektől
- mensim szülés óta még mindig nem volt 11 napja
- 8 hete szülés
Terhes vagyok? Ha igen hogy lehet ez? Elképzelhető? Teszt mikor mutat eredményt? Meddig várjak?
Csak egyszer voltunk együtt párommal és elképzelhetetlen lenne mert nehéz teherbe esnem is.
A két kisebb testvérem között 11 hónap korkülönbség van. Illetve több ilyen és ehhez hasonló testvérpárról is hallottam már, úgyhogy a 8 hét már reális.
Védekezni kéne, az, hogy a szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, egy iszonyú nagy tévhit.
Azért egyáltalán nem biztos, hogy az émelygés pont a terhesség miatt van. De elméletileg teherbe lehet esni simán 8 héttel a szülés után. Nyilván akkor is, ha még nem jött meg, mert rögtön az első peteérésednél megtermékenyít.
Nem védekeztetek egyáltalán? A párod beléd is élvezett?
Ugyan nem 8 héttel, de 6 hónappal szüles utan estem teherbe védekezés mellett. Mire a fiam 3 hónapos lett már újramenstruáltam, és sosem lettem terhes csak ha tervezetten nem védekeztünk.
Siman lehetsz terhes.
Miért hiszik azt felnőtt emberek, hogy szülés után védettek a teherbeeséstől?? Nagyanyáink felfogása hasonló, hogy amíg szopizik a gyerek, addig nem lehetsz terhes, ez is hatalmas tevedes.
Lehetsz terhes, igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!