81/94 anonim válasza:
Okés majd írok😁
Hát jobbulást,mit mondott a doko?én a 2. Gyerkőccel hánytam sokat de ennyire nem volt vészes.óvónéni..full respect🙏
82/94 anonim válasza:
Óvónéni jön a betegség szezon, nem kell az neked!
83/94 A kérdező kommentje:
Ha lesz szívhang, rögtön megyek távpénzre. :)
2023. szept. 8. 18:48
84/94 A kérdező kommentje:
Ma háziorvosnál voltam, írt hányásra egy gyógyszert amit lehet terhesen is lehet szedni. Azt mondta az orvos, ha voltam nőgyógyásznál és minden rendben van hívjam fel őket és azonnal távpénz.
2023. szept. 8. 18:51
85/94 anonim válasza:
Szia kérdező hogy vagy?
Én ma voltam az első uh-n jó helyen van van 5mm a petezsák 5hetes terhességnek felel meg, ma vagyok 4+6 napon :)
Következőnek majd 7 hetesen megyek már a saját dokimhoz.
88/94 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat. :) Úgy értettem táppénz.
2023. szept. 11. 20:46
89/94 A kérdező kommentje:
Kedves #85 gratulálok! 🥰 Boldog babavárást kívánok és jó egészséget! 🥰🙏🏻
2023. szept. 11. 20:47
90/94 A kérdező kommentje:
Nekem is jó híreim vannak, mert végül ma mentem orvoshoz. Hirtelen jött, a szerda már nem volt jó, pedig eredetileg akkor mentem volna.
5+5 hetes terhes vagyok, már látszott az ultrahangon a pici, és már dobog a szíve! ❤️❤️ Doki szerint 6 hetes vagyok!
Úgyhogy most öröm és boldogság nálunk is! 🥰❤️ Két hét múlva rendelt vissza újból a doki.
2023. szept. 11. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!