Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ezen a teszten egy halvány...

Van ezen a teszten egy halvány második csík?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 23. 06:15
 71/94 A kérdező kommentje:
Juj de jó! 🤩🙏🏻 A facellén egyértelműen látszik a második csík! Gratulálok halkan! Biztosan napról napra erősödni fog! 🥰 Mikor tesztelsz legközelebb?
2023. szept. 1. 07:00
 72/94 anonim ***** válasza:
47%
Köszii😃nyilván holnap is fogok😅
2023. szept. 1. 08:05
 73/94 A kérdező kommentje:

Közben egy kis update így délután. Szerdán kellett volna megjönnie, a ma délutáni facelle sokadik vizeletből ilyen lett: 🥰

[link]

[link]

2023. szept. 1. 17:53
 74/94 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon szép kérdező!😍

Itt az enyém is🥰

10-11dpo

[link]

2023. szept. 2. 08:29
 75/94 A kérdező kommentje:
Hűha! 10-11. dpo-n neked is csodálatosan szép a teszted! ❤️ Nagyon szép pozitív! Gratulálok!! 🙏🏻🥰
2023. szept. 2. 20:07
 76/94 A kérdező kommentje:
Mi újság kedves #74 ? 😊
2023. szept. 5. 20:10
 77/94 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Volt egy kis pecsételés,görcsölés,de ma már semmi a tesztek szépen erősödtek.

Elvileg ma vagyok 15.dpo a legalsó a mai 25-ös x-epil

[link]

Hétfőn megyek uh-ra mert következő héten elutazok külföldre és így leszek nyugodt,alap esetben csak 7-8. Héten mennék dokihoz😄

Te mikor tervezel menni?

2023. szept. 6. 08:42
 78/94 A kérdező kommentje:

Örülök hogy jól alakulnak a dolgok! Szép pozitív a teszted, biztosan minden rendben lesz! :)

Én jövő hét szerdán tervezek orvoshoz menni, mert annál tovább nemigen bírom. Akkor leszek 6 hetes kereken.

2023. szept. 6. 20:10
 79/94 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de szuper!majd írd meg mi volt a dokinál😊

Tünetek jelentkeznek már?

Én sokat megszédülök meg már néha némi émelygést is észre veszek.ja és a csípőset borzasztóan kívánom😆

2023. szept. 7. 08:20
 80/94 A kérdező kommentje:

Megírom mindenképp! :) De te is írj majd kérlek hogy mi volt a dokinál!

Én napok óta émelygek, kevesebbet is ettem mert semmit nem kívánok. Pár kisebb szédülès nekem is volt. Viszont tegnap óta hányok, de úgy, hogy semmi nem marad meg bennem. Holnap muszáj vagyok emiatt a háziorvoshoz elmenni, pláne hogy a torkomat teljesen felmarta a sav. És nem tudom már megállapítani, hogy ezt vírus okozza vagy a terhesség. De egy pohár víz vagy két keksz is kifog rajtam. Lázam, hasmenésem nincs, de attól be nyelhettem valamit. (óvónéni vagyok)

2023. szept. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!