Mensi 4. napján 1x majd az 5. napon 3x belém élvezett a
párom,de már az 5. napon nem menstruáltam.
Mennyi esély lehet a babára?
Illetve amikor elmúlik a menszesz utána még hány napig
élvezhet belém a párom gond nélkül?
Figyelt kérdés
Ha esetleg baba lenne nem lenne gond mert szeretnénk.
Lehet, hogy papíron több évesek vagytok, de nem úgy viselkedtek. Gondoljátok át jobban ezt a gyerek témát! Egy ember életéről van szó.
Hogy mekkora az esély a terhességre, az attól gügg, hány napos a ciklusod, és mikor van ovulációd. Minél rövidebb a ciklus és minél korábban van ovu, annál nagyobb az esélye a terhességnek. De vigyázz, mert az ovulációd ingadozhat. Az anyatermészet rafinált, nem véletlenül kapsz pont akkor kedvet a szexhez, mikor termékeny vagy.
Ha tényleg biztosan fel vagytok készülve a babára, akkor lehet ezzel kísérletezni. De ha nem, akkor többé ne kockáztadsatok.
2023. aug. 20. 13:19
12/22 anonim válasza:
9 vagyis kérdezö full buták vagytok, annyi hogy ez nincs korhoz kötve.le ne írd hogy hány évesek vagytok még kiis röhögnek.
2023. aug. 20. 13:31
13/22 anonim válasza:
Van rá némi esély, de kicsi. Ha nem akarsz egész hónapban ezen idegeskedni, akkor ne hagyd, hogy elmenjenek benned.
2023. aug. 20. 13:47
14/22 anonim válasza:
Milyen hosszú a ciklusod, mensi első napjától a másik kezdetéig.
Ha rövid és hamar van ovud lehet bármi, de ha 28 as nincs sok esély
2023. aug. 20. 14:01
15/22 anonim válasza:
Mondjuk én nem értem,ki a fenének van gusztusa menstruáció alatt.
2023. aug. 20. 14:11
16/22 anonim válasza:
#16 első 2 nap én se csinálnám, mikor erős a vérzés, de volt már, hogy távkapcsolatban 1 hónap utàn végre taliztunk és pont megvolt (3. nap). Pont nem érdekelt, annyira kívántam. És csak minimális vér jött közben.
2023. aug. 20. 14:14
17/22 anonim válasza:
"amúgy meg idősebbek vagyunk mint gondoljátok"
Így még rosszabb.
2023. aug. 20. 14:17
18/22 anonim válasza:
16# Én is éltem távkapcsolatban,de akkor se lett volna gusztusunk. Mondjuk nekem 5-6 napig van rendesen,így meg végképp nem,de minimálissal sem. Nehéz volt,de emberek vagyunk,így kibírtuk,a kapcsolatunk is 13 éve. Szerencsére a férjem is így van vele. Ez természetesen a ti dolgotok,valakiknek ez a véres téma jön be. Attól még számomra gusztustalan marad. 15# vagyok.
2023. aug. 20. 15:21
19/22 anonim válasza:
#18 nekem pedig az anál meg a pisi-kaki szex gusztustalan, mások mégis élvezettel csinálják. Kit érdekel, kinek mi gusztustalan, nem vagyunk egyformák.
2023. aug. 20. 15:27
20/22 anonim válasza:
18# vagyok. Egy véleményt írtam,mint ahogy te is. Úgy gondolom szabad.:D Írtam,hogy valaki erre indul be(ami ugyanolyan gusztustalan,mint amiket felsoroltál szerintem),ennyi,nem vagyunk egyformák,ahogy te is írtad. Nincs is ezzel gond. Kár erről beszélni is tovább,mindenki maga dönti el,pont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!