Menstruálás után 5nappal mennyi az esély a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 21:18
1/9 anonim válasza:
Ha rendes a ciklusod akkor 14. nap van peteérésed, de ez nem törvényszerű nekem pl mindig 17. Napon volt peteérésem, így a kérdésedre a válasz nem valószínű a terhesség, de persze nem lehetetlen.
2/9 anonim válasza:
Ezt egy orvos tudná megmondani. Nem ugyanúgy működünk. De kockáztatni kár lenne...szerintem ;)
3/9 anonim válasza:
Én kb így lettem terhes. Szóval bármi lehet :)
4/9 anonim válasza:
Ha pl 6napos a menzeszed vagy 7, akkor igen. Mivel ugy az mar a 11-12ciklusnap! Nekem pl 13.napon van peteeresem (5-6napos a menzeszem szval 7nappal menzesz utàn) sztem kockazatos picit.de meg nem annyira.:-)
5/9 anonim válasza:
"Ha rendes a ciklusod akkor 14. nap van peteérésed"
Nem csak a tankönyvi 28 napos rendes ciklus, de csak annál 14 nap a feltételezett ovu.
21 és 36 nap között mind rendes, ha rendszeresen átlagosan ugyanannyi naponta jelentkezik.
6/9 A kérdező kommentje:
Hol 7 hol 8napig szokot meg lenni a menstruaciom.. 18án mult el és rá 5nappal meg volt együttlét. Kaptam esemény utánra egy receptet de meg nem tudtam ki váltani hétfőn már fölöslegesen váltanám ki mivel a gyogyszer 72óra után nem használ.. :/
2017. febr. 25. 09:28
7/9 anonim válasza:
7+5= 12, 8+5= 13. Sztem igy eleg nagy eselye van a teherbeesesnek.
8/9 anonim válasza:
Ha annyira èrdekelne mi lesz, akkor elmentel volna ugyeletes gyógyszertàrba
9/9 A kérdező kommentje:
Hát mentem volna ha azon a településen ahol lakok lenne ilyen este 23:30kor csak hát nincs ügyeletes gyogyszertár itt...
2017. febr. 25. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!