Terhesség ha 4 napja késik a havim?
Sziasztok. 4 napja késik a menstruációm.Augusztus elsején volt együttlétem. 4.-én meg peteérésem.
Annyi hogy fel vagyok puffadva, de eddig semmi jelét nem látom annak,hogy meg fog jönni. 2 napja teszteltem,az negatív lett. Ha terhesség miért nem mutatta ki a teszt? Túl korán teszteltem? A normális válaszokat köszönöm😊
A puffadás nem a terhesség jele.
Ha negatív a teszt, nagy valószínű nem vagy terhes
1.Mindenképp 😊
2 Én egy kérdést tettem fel, és nem a peteérést kérdeztem. Látom megláttad a lényeget benne😮💨
3.azt írtam,hogy “Annyi hogy fel vagyok puffadva, de eddig semmi jelét nem látom annak,hogy meg fog jönni.”
Mert általában akkor vagyok így fel puffadva,amikor megjön. És nem szokott késni.
4. Lehet igazad van. Új munkahelyen vagyok,sok a stressz most nekem. Köszönöm a valaszt😊
#4.Ezt a 2 hetes késés marhaságot melyik kisujjadból szoptad?!🤦♀️
Kérdező, a késés előtti teszt eredménye nem releváns, arra nem alapozhatsz.
Most kellene tesztelni, mikor már késik.
Ha negatív lesz, akkor nem terhesség áll a dolog hátterében és akkor azt is biztosra veheted, hogy 4-én nem volt peteérésed.
6. Vagyok, most látom, h 2 nap késésnél teszteltél. Akkor ez nem terhesség.
Egyébként rendszeres a ciklusod?
Összefoglalom: tesztelj holnap, ha negatív, nem vagy terhes (akkor se, ha késett a peteérésed).
Akkor valószínűleg a stressz miatt késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!